VIDEO: Neprecenljiv izraz na obrazu - Melania in Putin

19.7.2018 | 13:30

VIDEO: Neprecenljiv izraz na obrazu - Melania in Putin

Ameriška prva dama Melania Trump je znova poskrbela za živahen vrvež na družabnih omrežjih.

Melania se je imela v torek v Helsinkih priložnost rokovati z ruskim predsednikom Vladimirjem Putinom. Ob boku svojega soproga Donalda Trumpa, ki ne skriva simpatij do ruskega veljaka, ni uspela skriti svojih tihih mislih in občutkov. Morda pa je šlo samo za nerodnost?

Če gre soditi po izrazu na njenem obrazu, pravzaprav dveh obrazih, do Putina ravno ne goji ljubezni, nekateri uporabniki družbenih omrežij pa so po rokovanju  v njenih očeh zaznali celo strah. »Poglejte Melaniin obraz, povsem je prestrašena, sočustvujem z njo,« je zapisal eden, »na smrt se ga boji,« je dodal drugi, tretji pa je zaključil, da je »videti, kot bi zrla v oči zla ...« Naj bralec presodi sam, a rokovanje je bil kljub temu pravo nasprotje njenemu srečanju s kraljico Elizabeto II., s katero sta se spoznali teden poprej.

Svet 24

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

20.7.2018+1     + (1)     – (0)     Oceni Jožko 

Resnično neprecenljiv izraz ! Ne gre za noben strah, še manj zlo :-)) Podarila nam je vsem neprecenljiv izraz, ki ga lahko da samo prava Ženska. Še Vlado je zelo zadovoljen. Upravičeno, bil je povod :-) Človek ve, kako se tem rečem streže. Hvala Melanija za to tvoje darilo !

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava