Znan televizijski par še vedno srečen in poln ljubezni

11.7.2018 | 13:40

Znan televizijski par še vedno srečen in poln ljubezni
Znan televizijski par še vedno srečen in poln ljubezni
Znan televizijski par še vedno srečen in poln ljubezni
Marko Potrč in Lili Žagar (foto: Profimedia)

Marko Potrč in Lili Žagar (foto: Profimedia)

Eden izmed najbolj priljubljenih znanih parov je tokrat spet navdušil ...To, da je Lili še vedno popolnoma zaljubljena v svojega izbranca, ni skrivnost. Lili Žagar in Marko Potrč sta skupaj že več kot 10 let. In čeprav ima njuna zveza za seboj že toliko skupnih dni, je par še vedno izjemno povezan in naklonjen drug drugemu. Na njunem instagram profilu lahko večkrat zasledimo ljubke fotografije, na katerih si izkazujeta ljubezen, a nas še vedno vsakič znova navdušita.

Tokrat je priljubljena voditeljica objavila skupno fotografijo z njunega dopusta in zraven zapisala šaljiv zapis: »Ob tebi bi lahko stala večno @Marko Potrč. Ali dokler se odločiva, da greva jest.« A kljub humorju lahko vidimo njuno resnično ljubezen in predanost, ki si jo izkazujeta tudi javno. 

Tudi Marko je zelo aktiven na družbenih omrežjih, kjer širi zavest o pomembnosti aktivnosti, športa in tudi sprostitve. Njegova zadnja objava govori prav o tem, dokazal pa je tudi, da je v resnici pravi motivator: »Poletje je. Dajte si vzet čas zase. Za trening, za hrano in tudi za odklop. Recimo, da se malo nastavite soncu po jutranjem teku. Po tem je človek bolj produktiven, bolj pozitivno naravnan in predvsem bolj zadovoljen. Nimam zmeraj prav, ampak glede tega imam. Zato 1, 2, 3, GREMO!« O njegovi ljubezni do športa in zdrave prehrane ste lahko veliko videli in slišali med drugo sezono The Biggest Loser Sloveniija, kjer voditelj ni bil redkobeseden tudi o njegovem zasebnem življenju.

Svet 24

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (2)

11.7.2018Oceni opazovalec 

Hormoni zaenkrat še skladno delujejo :-))

12.7.2018+2     + (2)     – (0)     Oceni Franci D 

Zaenkrat, načeloma take in podobne veze ne trajajo dolgo.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava