Poškodovana streha, a lepši parket - donatorji v vrtcu Črnomelj

11.7.2018 | 13:10

Poškodovana streha, a lepši parket - donatorji v vrtcu Črnomelj
Poškodovana streha, a lepši parket - donatorji v vrtcu Črnomelj

V Vrtcu Črnomelj smo bili zelo veseli novice, da smo bili izbrani za sodelovanje v donatorski akciji prenove parketnih površin v vrtcu, saj so bile naše parketne površine potrebne obnove. Podjetje HGtrade iz Skupine Helios in obrtniki - parketarji iz cele Slovenije so nam v petek in soboto pobrusili in prelakirali parket in nam polepšali naše igralnice v Enoti Loka – novi del.

Vrtec Otona Župančiča Črnomelj se ob tej priložnosti zahvaljuje donatorjem Članom Skupine Helios, podjetju HGtrade in njihovem partnerju Chromosu iz Zagreba, ki je daroval ekološki lak, pobudnici akcije go. Darji Medved in g. Jožetu Radošu, kateri je predlagal ravno naš vrtec za prenovo ter parketarjem iz cele Slovenije, ki so se donacijske akcije udeležili. Akcijo smo zaključili v soboto, 7. 7. 2018, s prireditvijo, kjer so nastopili otroci iz enote Loka – novi del. Zbrane so nagovorili in se hkrati zahvalili vsem, ki so v akciji sodelovali: pobudnica akcije, go. Darja Medved, županja Občine Črnomelj, go. Mojca Čemas Stjepanovič, predsednik Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, g. Branko Meh in ravnateljica vrtca Petra Pezdirc Stopar.

''Veseli smo, da je podjetje HGtrade ob deseti obletnici donatorske akcije za obnovo parketnih površin izbralo ravno naš vrtec. Prenova parketa je za vrtec velika naložba, zato se v imenu otrok, staršev in zaposlenih prisrčno zahvaljujemo. Obenem pa se že veselimo novih, igrivih dni v prenovljenih igralnicah'', je po zaključku donatorske akcije povedala namestnica ravnateljice vrtca Irena Veselič Kos.

Županja občine Črnomelj Mojca Čemas Stjepanovič je pozdravila projekt: ''Po neurju, ki je pred kratkim prizadelo našo občino, smo veseli vsakršne pomoči, saj za nas tovrstne naložbe niso mala stvar. Veseli nas, da je bil v sklopu donatorske akcije za prenovo parketnih površin izbran novejši del vrtca enote Loka. Hvala Heliosu in obrtnikom, ki so poskrbeli, da bodo naši najmlajši nasmejani na novem parketu, kjer bo igra zagotovo še lepša kot prej.''

Hvala vsem, ki ste na kakršenkoli način prispevali k izpeljavi donatorske akcije, s katero ste pripomogli k lepšemu in bolj kakovostnejšemu življenju otrok vključenih v enoto Loka.

Vrtec Otona Župančiča Črnomelj in Helios d.o.o.

Galerija

_zzzzzhelios (1)
_zzzzzhelios (2)
_zzzzzhelios (3)
_zzzzzhelios (4)
_zzzzzhelios (5)
_zzzzzhelios (6)
_zzzzzhelios (7)
_zzzzzhelios (8)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava