Melania na zmenek s kraljico?

16.6.2018 | 15:20

Melania še ne sme leteti.                                                     Foto: Profimedia

Melania še ne sme leteti. Foto: Profimedia

Na sestanku agencije za  obvladovanje izrednih razmer je bila videti dobro. Foto: Profimedia

Na sestanku agencije za obvladovanje izrednih razmer je bila videti dobro. Foto: Profimedia

Ameriška prva dama Melania Trump bo po daljši odsotnosti zaradi operacije na ledvicah svojega soproga spremljala na uradnem obisku Združenega kraljestva. Melania se bo predsedniku pridružila na poti v London. Donald Trump bo namreč 13. julija sploh prvič, odkar je postal predsednik, obiskal Združeno kraljestvo. Prvi par ZDA naj bi se po poročanju tabloida The Sun na gradu Windsor srečal tudi s kraljico Elizabeto II.

Le čas bo pokazal, ali se bo to dejansko zgodilo, saj so iz strahu pred množičnimi protesti prejšnje obiske odpovedali. Melania se bo tako prvič po operaciji na ledvicah podala na uradno pot čez lužo. Prva dama je s svojo odsotnostjo v zadnjem mesecu v tabloidih sprožila številne govorice, vključno s to, da se je predsedniški par razšel. Po 27. dneh »skrivanja« pred očmi javnosti je 5. junija sprejela člane družin vojakov, ki so za svojo domovino dali življenje. Naslednji dan je v Washingtonu prisostvovala sestanku ameriške zvezne agencije za obvladovanje izrednih razmer, na katerem so razpravljali o pripravljenosti na orkane. Sedela je ob možu, videti pa naj bi bila »čila« in »zdrava.«

Se je pa Melania izognila vrhu G7 v Kanadi in srečanju z »jedrskim« Kimom v Singapurju, saj, kot pravi sama, še en mesec po operaciji ne sme na letalo.

Svet 24

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava