Ekipa SDS za Dolenjsko in Belo krajino

26.4.2018 | 13:40

Ekipa SDS za Dolenjsko in Belo krajino
Ekipa SDS za Dolenjsko in Belo krajino

Na torkovi novinarski konferenci v Novem mestu so se predstavili kandidati na listi Slovenske demokratske stranke za Državni zbor RS za celotno Dolenjsko in Belo Krajino. Kandidate so prišli podpret generalni sekretar SDS Janez Mežan, predsednik sveta in poslanec SDS dr. Anže Logar pa tudi podžupan Novega mesta mag. Bojan Kekec in znano ime slovenskega turizma mag. Marjan Hribar.

»V Slovenski demokratski stranki smo za Dolenjsko in Belo krajino izbrali štiri kompetentne in zelo primerne ljudi, da postanejo poslanke in poslanci. Verjamem, da bodo izvoljeni in da bodo storili veliko za svoje okolje,« je uvodoma poudaril Janez Mežan.

V 2. volilnem okraju 6. volilne enote, ki zajema občine Mirno Peč, Dolenjske Toplice, Žužemberk, Škocjan, Šentjernej, Šmarješke Toplice in del Novega mesta, ponovno kandidira Anja Bah Žibert.

V 1. volilnem okraju 6. volilne enote, to je v občinah Črnomelj, Metlika in Semič, bo barve SDS zastopala mag. Maja Kocjan, Črnomaljka, ki se je po študiju vrnila v domače kraje in si v Beli krajini ustvarila družino.

V 3. volilnem okraju 6. volilne enote, to je v Novem mestu, bo barve SDS zastopala Marjanca Antić Trščinar, poročena mati dveh otrok, maja pa se jim bo pridružil že četrti vnuk.

V 4. volilnem okraju 6. volilne enote, ki zajema občine Trebnje, Šentrupert, Mokronog-Trebelno in Mirna, pa bo na listi SDS kandidiral Franci Kepa, 53-letni inženir, ki se kot samostojni podjetnik že več kot 25 let ukvarja s projektiranjem in načrtovanjem v gradbeništvu.

Služba za odnose z javnostmi SDS

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

27.4.2018+7     + (7)     – (0)     Oceni marko123 

PROTI!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava