Uspešen vikend za brežiške Sokole

17.4.2018 | 08:15

Uspešen vikend za brežiške Sokole
Uspešen vikend za brežiške Sokole

V soboto, 14.4.2018, so se fantje Telovadnega društva Sokol Brežice udeležili dveh tekmovanj.

V Ljubljani so se udeležili tekmovanja za 29. pokal Narodnega doma, kjer smo z mlajšimi kategorijami tekmovali v sistemu obveznih vaj in z enim tekmovalcem v mladinski konkurenci. Tekmovali so tudi člani in tako so si lahko ogledali nastope slovenskih najboljših gimnastičarjev, med njimi tudi Saša Bertonclja in Alena Dimica.

Beno Kunst je ponovno pokazal zanesljive sestave in med mladinci prepričljivo osvojil 1. mesto. Razglasili so tudi rezultate po posameznih orodjih, kjer je Beno domov odnesel še 3 zlate, 1 srebrno in 2 bronasti medalji.

Tian Pinterič je v kategoriji obvezne vaje 3 osvojil odlično 3. mesto. V isti kategoriji je Janej Seršen zasedel 15. mesto.

V kategoriji obvezne vaje 4 je Dino Vehabovič zasedel 10. mesto, v obveznih vajah 2 pa je Luka Mai Kolarič zasedel 13. mesto.

Udeležili so se tudi tekmovanja v Innsbrucku in sicer 21. Internationales Asvő Jugendturnier 2018.

To je bilo za Borisa Miloševič in Tima Jambriško prvo gimnastično tekmovanje v tej sezoni ter prvo v višji konkurenci, saj sta letos prestopila v kategorijo mladincev. Tim je za las zaostal za zmagovalnimi stopničkami ter osvojil 4. mesto. Boris je bil 7. Njun rezultat trener ocenjuje kot zelo dober, saj sta tekmovala kot mlajša v kategoriji in z do 3 leta starejšimi konkurenti.

Fantom čestitamo!

TD Sokol Brežice

Galerija

_zzzzzzsokoli (1)
_zzzzzzsokoli (2)
_zzzzzzsokoli (3)
_zzzzzzsokoli (4)
_zzzzzzsokoli (5)
_zzzzzzsokoli (6)
_zzzzzzsokoli (7)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava