Postani digitalni specialist - prijavi se v program Digitalna akademija!

2.4.2018 | 10:15

Postani digitalni specialist - prijavi se v program Digitalna akademija!

V Podjetniškem inkubatorju Bela krajina, enota Stratus (ulica heroja Stariha 19, Črnomelj), bo v coworking prostoru od 5. aprila do 14. junija 2018, vsak četrtek med 15. uro in 18:30, potekal program »Digitalna akademija«. Program je primeren za vse, ki želijo nadgraditi znanje, razumeti logiko digitalnih procesov in postati specialist za digitalni marketing!

Izvedenih bo 10 modulov, vsak bo trajal po 4 šolske ure:

1. Osnove digitalnega marketinga (5. april)
2. Strategija digitalnega marketinga (12. april)
3. Oblikovanje blagovne znamke in vhodni (inbound) marketing (19. april)
4. Ustvarjanje person in vsebin za nakupno pot (26. april)
5. Komuniciranje na Facebooku in Instagramu (10. maj)
6. e-Commerce (17. maj)
7. e-Mail marketing (24. maj)
8. Video marketing + blog (31. maj)
9. Nakupni lijak in uporabniška izkušnja (7. junij)
10. Analitika (14. junij)

Module bodo izvajali predavatelji:

* Jasna Suhadolc (direktorica v agenciji Virtua PR) - Z dolgoletnimi izkušnjami na področju digitalnega komuniciranja izobražuje in svetuje naročnikom v Sloveniji in tujini. Je avtorica knjige "Nove priložnosti e-komuniciranja", predavateljica, članica strokovnih žirij in programskih svetov konferenc. Aktivna je v dveh strokovnih upravnih odborih, v Društvu za marketing Slovenije ter mednarodnem združenju poslovnih komunikatorjev IABC EMENA. Ima 3 HubSpotove certifikate za inbound marketing, marketing software in partner.

* Uroš Žižek (partner in direktor raziskav, E-laborat) - Je certificiran DIMAQ master trener in redni predavatelj na Akademiji za poslovni internet - Netfork ter (so)avtor vrsto objavljenih člankov (Delo, Delo FT, Manager, Računalniške novice, ...) in knjige "Outernet – Preobrat v internetnem poslovanju". Z raziskovanjem interneta, merjenjem učinkovitosti spletnega nastopa, uporabniško izkušnjo in s svetovanjem podjetjem se ukvarja že več kot 10 let.

* Nina Kožar (svetovalka, agencija Virtua PR) - Je svetovalka za digitalno komuniciranje, ki že več kot 20 let deluje na področju marketinga in odnosov z javnostmi.  Kot informacijska arhitektka, tekstopiska in projektni vodja je sodelovala pri produkciji spletnih mest in oglasnih kampanj. Od leta 2011 je del ekipe Virtua PR, kjer se posveča vsebinskemu marketingu in snovanju komunikacijskih strategij.

Vabljeni k vpisu na Digitalno akademijo! Prijave se zbirajo do vključno 3. aprila 2018 na email kristian.asani@ric-belakrajina.si, kamor se lahko tudi obrnete za dodatne informacije.

Število mest je omejeno! Predznanje ni potrebno, zaželeno pa je osnovno poznavanje digitalnih platform in lasten računalnik.

Za člane belokranjskega inkubatorja in za že obstoječe člane coworking prostora je izobraževanje brezplačno. Za vse ostale je cena 150,00 € + DDV, s tem pa udeleženci akademije postanejo tudi polletni člani coworking prostora in tako pridobijo še ostale bonitete članstva.

RIC Bela krajina

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (2)

21.1.2020Oceni Mitja Pritrznik 

Zanimivo. Samo povejte mi ali te cene za digitalni marketing držijo? https://omisli.si/nasvet-strokovnjaka/marketing-oglasevanje-storitev/digitalni-marketing-cenik-facebook-oglasevanje-google-oglasevanje-vsebinski-email-influencer-marketing-cene-za-seo-sem-smm-content/

22.1.2020+2     + (2)     – (0)     Oceni tapravpodgurc 

slabo mi rata ko opazim napisano "marketing" . Kakšen marketing ko pa kaj kmalu ne bo česa prodajati. Mladi, delat se pravite, kajti ti nategi ljudi se bodo tudi kmalu končali!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava