VIDEO: Tokrat kot Melania Trump

13.10.2017 | 14:20

VIDEO: Tokrat kot Melania Trump
Emperatrizz in Klemen Slakonja se odlično znajdeta v Melaniinih čevljih.(FB)

Emperatrizz in Klemen Slakonja se odlično znajdeta v Melaniinih čevljih.(FB)

Klemen Slakonja se rad pozabava z namigi, ki jih kot zabavne drobtinice pušča na svojih družabnih omrežjih. Kot kaže, je tokrat pod kreativni drobnogled postavil prvo damo Amerike, Melanio Trump. Zdrsnil je namreč v njene čevlje in nagovoril ljudstvo. 'Vote Trump.' Le kaj se obeta? Da je v Sloveniji nemalo nemogoče najti žensko, ki bi lahko upodobila Melanio Trump, je Klemen Slakonja povedal že pred časom, ko za snemanje videospota o Ameriškem predsedniku na vsem Balkanu ni našel primerne kandidatke. Kriterijem ni ustrezala niti dolgonoga lepotica Iryna Osypenko Nemec, zato je igralec ocenil, da bo še najbolje, če Melanio upodobi moški v ženskih oblačilih. Čast so tako namenili stilistu Damjanu Levcu alias Emperatrizz, katerega obrazne poteze so še najbolj ustrezale lepotici slovenskih korenin.

Čeprav je Klemnu v tedanjem projektu primerna izbira Melanine upodobitve povzročila kar nekaj sivih las, pa se, kot kaže, vrača na 'kraj zločina'. Klemen ima pač rad izzive, zato je tokrat sam zdrsnil v kostum, si nadel lasuljo in se prepustil maski, ki je na njegovem obrazu pričarala obrazne poteze ga. Trump. A to še ni vse, objavil je kratek video posnetek, v katerem kot prva dama Amerike, v polomljeni angleščini, nagovarja ljudstvo ter fotografijo z Damjanom Levcem, ki je Melanio upodobil v spotu o Donaldu Trumpu.

Se je Klemen lotil snovanja novega projekta ali pa se je ob prihajajočih volitvah zgolj pošalil na račun Melanie? Kakorkoli, Klemen je tokrat z upodobitvijo vidno zadovoljen, pravi namreč, da se počuti kot prva dama.

Svet 24

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava