Grčevski vinogradniki postavili novo obeležje

12.10.2017 | 13:40

Grčevski vinogradniki postavili novo obeležje

Društvo vinogradnikov Grčevje je bilo ustanovljeno leta 2005. Naše člane vseh dvanajst let druži prijateljstvo in skrb za dobro kapljico. Posluh imamo tudi za humanitarne dejavnosti. Aktivno smo se udeležili pohoda za mlado dekle, katere mati je bila doma na Pahi in zbirali sredstva za svojega člana, ki ga je doletela naravna nesreča. Tudi čiščenje cest ob snegolomu nam ni tuje. Simbolično smo označili našo gorico.

Kupili smo zemljišče, na katerem upamo, da bomo lahko postavili svoj dom. Veliko oviro bo predstavljal denar, vendar smo realni optimisti. Dom bo namenjen vsem članom in tudi krajanom, ki se bodo v družbi vinogradnikov počutili prijetno in spoštovali hišni red. Na prvi jesenski dan smo postavili obeležje tudi na naši parceli v Srednjem Grčevju. Znamenje nam je bilo všeč. Kaj pa vam? Na zdravje.

Na sliki od leve proti desni: Lojze Kebelj, Franc Zorc, Branko Pavlin, Jože Kocjan, Jože Vidmar, Tone Novak, Janez Rataj, Silvo Gorenc. manjkajo Stane Medic, Ivan Gričar, Jože Žagar in Marta Pavlin (sekcija vinogradnic).

Besedilo: Branko Pavlin
Foto: Helena Murgelj

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

13.10.2017+2     + (2)     – (0)     Oceni Trevi 

Dragi in spoštovani, spremljam vaše delovanje, ki je vedno navdihuje z dobrim in prijetnim. Fantje, spoštljiv poklon vsem vašim humanitarnim idejam. Ste naš navdih in ponos.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava