Boleč poraz Melanie Trump: Je kriv Donald?

12.9.2017 | 13:45

Boleč poraz Melanie Trump: Je kriv Donald?

Modni poraz Melanie Trump: "Ves svet ve, da je poročena s klovnom, in to je bilo dovolj, da so jo izločili."

Prva dama ZDA Melania Trump se ni uvrstila na lestvico najbolje oblečenih znanih osebnosti, ki jo vsako leto objavi revija Vanity Fair. Presentljivo sta se na lestvico kot eden od najbolje oblečenih parov uvrstila zakonca Obama. Prav tako je na lestvici Melaniin stilist Hervé Pierre s kanadskim predsednikom vlade Justinom Trudeauom in francoskim predsednikom Emmanuelom Macronom ter njegovo ženo Brigitte.

Podporniki konzervativcev so zaradi poteze omenjene revije besni. "Revija je naredila veliko napako, ko je namerno spregledala Melanio," je zapisal eden od uporabnikov twitterja. Ne le da je Melania nabolje oblečena ženska, ampak tudi najlepša ženska na svetu, pa je bil prepričan nek drugi uporabnik priljubljenega družabnega omrežja.

So se pa na spletu našli tudi takšni, ki so prepričani, da je za poraz zaslužen predvsem njen mož in predsednik ZDA Donald Trump: "Ves svet ve, da je poročena s klovnom, in to je bilo dovolj, da so jo izločili," je zapisal eden od uporabnikov twitterja. Nek drugi pa je izpostavil obleko, ki jo je nosila, ko je po 'divjanju' orkana Harvey odpotovala v Houston. "Prebolite že, ljubitelji Melanie. Nosila je vrtoglave pete, ko je obiskala območje naravne katastrofe, drži, da je izstopala, a to ni merilo," je zapisal.  

Spomnimo, da je ravno Vanity Fair kritiziral visoke pete, ki jih je Trumpova izbrala za obisk opustošenega Houstona. Pred kratkim se je revija razpisala tudi o njeni  ljubezni do rožnate barve ter namignila, da je Melania, ko je posegla po blagovni znamki J. Crew, našla inspiracijo pri Michelle Obama, ki je prav tako navdušena nad to blagovno znamko.

Svet 24

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (2)

12.9.2017Oceni hinko 

mainstream mediji, kot je vanity fair, so v rokah kamarile, ki si je prizadevala za izvolitev hillary clinton in še vedno ne more preboleti poraza na volitvah.taista kamarila je bila zasluižna da so neodvisni 'nobelovci' , podelili nobelovo nagrado za mir njihovemu pajacu baracku obami, ki je potem sesul pol azije in povzročil načrtovan eksodus na evropo. VSE JE POVEZANO, NIČ NI SLUČAJNO.

12.9.2017Oceni profesor 

Bravo hinko!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava