VIDEO: Bo Merklova poklicala Slakonjo?

4.7.2017 | 14:15

Klemen že čaka, da ga pokliče. Foto: Facebook profil Klemen Slakonja

Klemen že čaka, da ga pokliče. Foto: Facebook profil Klemen Slakonja

Igralec Klemen Slakonja je naposled objavil napovedani tretji del serije video parodij svetovnih politikov, v kateri je upodobil nemško kanclerko Angelo Merkel.

Težko pričakovano imitacijo nemške »železne lady« je sprva napovedal za sedemnajsti junij. Vendar načrtovane predstavitve ni bilo, saj je 16. junija umrl nekdanji nemški kancler Helmut Kohl, zato jo je preložil. "Mislim, da medtem ko Nemčija žaluje in se ga spominja, ni pravi čas za izid mojega novega spota z Angelo Merkel v glavni vlogi. Ne bi bilo prav. Iz vsega spoštovanja do nemškega naroda, premiero prestavljam za nedoločen čas," je takrat na facebooku zapisal Slakonja. 

No, zdaj je končno prišel čas za tudi kanclerko Angelo Merkel v videu z naslovom Ruf mich Angela, kar bi lahko prevedli kot: Angela, poklič' me

Spomnimo: konec februarja lani, je igralec Klemen Slakonja poskrbel, da je Ema 2016, ki jo je vodil, odmevala zunaj naših meja z nadvse uspešno imitacijo ruskega predsednika Vladimirja Putina z naslovom Putin, Putout. Sledila še ena parodija, in sicer Golden Dump (The Trump Hump), v kateri je imel glavno vlogo sedanji ameriški predsednik Donald Trump. Čeprav ameriška zgodba ni bila tako odmevna kot ruska, Klemna to ni ustavilo, da ne bi tokrat zaživel kot nemška zvezna kanclerka.

Svet 24

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava