Črnomaljski policisti vabijo na dan odprtih vrat

14.6.2017 | 08:35

Stavbo PP Črnomelj na Lokvah so uradno odprli februarja 2008 (foto: arhiv lokalno.si)

Stavbo PP Črnomelj na Lokvah so uradno odprli februarja 2008 (foto: arhiv lokalno.si)

Policijska postaja Črnomelj 14. 6. 2017 od 9. ure dalje vabi na »Dan odprtih vrat«. Ob tej priložnosti želimo naše delo približati ljudem in jim predstaviti različna delovna področja.

Seznanili se boste z delovanjem Postaje prometne policije in opremo, ki jo uporabljajo policisti prometniki. Predstavljeno bo specialno vozilo Provida, nova motorna kolesa in simulator vožnje motornega kolesa, katerega boste lahko tudi preizkusili.

Za številne uporabne nasvete bodo na voljo naši kriminalisti. Tokrat bodo podrobneje predstavili nevarnosti in oblike spletnih goljufij, napadov na bankomate ter zlorabe plačilnih kartic. Na predstavitvi in predavanju na temo prepovedanih drog bo poseben poudarek namenjen novejšim drogam kot so GHB (droga za posilstvo) in ostalim sintetičnim drogam.

Predstavili vam bomo našo oborožitev, obiskovalci pa bodo lahko preizkusili svoje strelsko znanje na trenažerju za izvajanje vaj v streljanju.

Predstavila se bo tudi Posebna policijska enota, ki bo ob pomoči sredstev za prisilno ustavljanje vozil in službenega psa izvedla prijetje nevarnih oboroženih storilcev.

Pridite in se seznanite z delom policistov ter spoznajte dekleta in fante, zaposlene v Policiji.

Kolektiv Policijske postaje Črnomelj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava