Melania v Ljubljani: Tukaj so jo opazili!

21.4.2017 | 13:55

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Vse o tem, kaj je počela prva dama ZDA Melania Trump v Ljubljani ... Turizem Ljubljana gostom slovenske prestolnice od pred kratkim ponuja dodaten program: vodenje po lokacijah, ki jih je v mladosti obiskovala najstnica Melanija Knavs, danes soproga ameriškega predsednika in prva dama ZDA.

Pri Turizmu Ljubljana smo se zaradi zanimanja za deželo, od koder prihaja prva dama ZDA, odločili pripraviti posebno tematsko dveurno vodenje po Ljubljani, kjer je Melania Trump preživela svoja srednješolska leta,” pišejo na spletnih straneh Turizma Ljubljana. 

Vodeni ogled mesta, ki so ga poimenovali Po stopinjah prve dame Združenih držav Amerike, vključuje kraje, kjer je prva dama ZDA preživela svoja leta v Ljubljani. “Obiskovalci spoznajo, v kateri soseski je živela, kje se je šolala in kako je preživljala prosti čas,” so še zapisali na spletnih straneh in dodali, da vodstvo traja dve uri in se je potrebno predhodno naročiti.

Svet 24

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (15)

21.4.2017+2     + (2)     – (0)     Oceni moški 

Prava lepotica je. Jaz ji privoščim, da ji je uspelo. Naj ji bo srečno še naprej.

21.4.2017—     + (2)     – (2)     Oceni Kar je res, je res 

Tud stara kredenca je šik, če je dobro premalana ...

21.4.2017Oceni moški 

Ona je uspela. Vesel sem, ker je Slovenka." Kar je res, je res" enim moškim so lepi moški,enim psice, enim kobile.. zato imajo z njimi spolne odnose.

22.4.2017Oceni Kar je res, je res  

moški , ja ona je " uspela" ! Kot osebni uspeh nekega osebka osebno štejem le tisto, kar je nekdo naredil s svojimi možgani in rokami. Brez tistega, kar mu je podarila mati narava in brez tega bi marsikatera ali kateri ostal anonimnež.Ne rečem, da je Melanija grda ženska, a roko na srce na tej obli je mnogo, mnogooooo veliko lepših in poslovno mnogo bolj uspešnih! Nisi uspešen že, če se poročiš z bogatašem ali pa bogato staro žensko. Za zvezo med revnim in bogatim sta lahko le dva razloga - ali neizmerna ljubeze drug do drugega ali pa ljubezen enega do slave in cvenka drugega.Kaj od tega je sevničanko popeljalo v zakon pa ve le ona.Mene osebno to niti ne zanima. Le da je ona srečna! Praviš : " Kar je res, je res" enim moškim so lepi moški,enim psice, enim kobile.. zato imajo z njimi spolne odnose." Že mogoče. Osebno za razliko od tebe takih ne poznam. Kaj čem. Vse je odvisno v kakšnih krogih se kdo giblje in dobro počuti. Osebno imam rad ženske in glej me trota - še po nekaj desetletjih vse od začetka še vedno ljubim in sem zvest isti ;-))!

22.4.2017Oceni moški 

Nisi ti trot, če si poročen nekaj desetletij trot takoj umre, ko opavi stvar.

22.4.2017Oceni pripomba 

Kar je res je to, da ti mentalno nikoli ne boš dojel vse kar se dogaja okoli nje in z njo. To je zate in tebi podobne, popolnoma nemogoče. Je pa lepo, da imaš srečno zvezo. Privoščim ti, Melanijo pa le pusti pri miru, tak kaliber ti nikoli ne boš razumel in nisi edini.

22.4.2017Oceni bralec 

Kaj glumiš ti si ženska. Moški nismo nobenemu nevoščljivi.

23.4.2017Oceni Kar je res, je res 

pripomba - hehehehehehe, a da ne ;-))?? Bejž no bejž :-))!! Ti pa ?? Si se oženil s kakšno 90 letnico z lastno vilo in dvema nabasanima tekočima računoma? In zdej čakaš, da stegne tačke? Ti pa boš uspešen , znan in bogat?? Bog ti požegnaj ;-))!! Za sedaj in za pozneje ;-))!!

23.4.2017Oceni Kar je res, je res 

pripomba - sory, če si ženskega spola in si prek jogi vaj s starim dedcem postala znana, dobila službo in sicer uživaš v soprogovemu denarju še ne pomeni, da si pametna. Veš kako Slovenci pravimo takim osebkom ;-))!

23.4.2017Oceni Kar je res, je res 

moški kaj pa če se ta enačba razvleče in trot ne stegne krakov? Se postaraš v zlati kletki? In kaj ti bo staremu in posušenemu ves denar tega sveta?? Vidiš, ni pameten vsak, ki zastavi enačbo z mnogimi neznankami. Pameten je tisti, ki jo hitro in učinkovito reši ;-))!

začetnapredhodna Stran: 1/2naslednjazadnja

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava