AVDIO: Matjaž Kumelj in Alenka Godec - Kako, zakaj?

9.12.2016 | 12:20

AVDIO: Matjaž Kumelj in Alenka Godec - Kako, zakaj?

Energični duet Matjaža Kumlja in Alenke Godec z naslovom "Kako, zakaj?" prinaša na slovensko glasbeno sceno veliko svežine. Skladbo je ustvarila odlična Matjaževa ekipa, ki so jo tokrat sestavljali Nermin Puškar (glasba), Krešimir (aranžma) in Špela Tomec (besedilo) ter Damjana Golavšek (besedilo).

Matjaž Kumelj trenutno uprizarja eno izmed glavnih vlog v muzikalu Mama Mia, ki še vedno podira rekorde gledanosti, publika pred domačimi televizijskimi zasloni pa ga je pred časom bolje spoznala v oddaji Znan obraz ima svoj glas, kjer se je med drugim preizkusil kot Michael Buble, Toše Proeski in Nino Robić. V zadnjem času se Matjaž posveča tudi samostojni glasbeni poti, na kateri uspešno niza avtorske skladbe.

Z Alenko Godec se sicer poznata že dolgo, dobra prijatelja pa sta postala med sodelovanjem v prej omenjeni glasbeni predstavi. Alenka je z odličnimi spremljevalnimi vokali začinila tudi predhodnjo Matjaževo skladbo Kemija, tokrat pa sta se odločila poglobiti svoje sodelovanje.

Alenka v svoji bogati glasbeni karieri ni posnela veliko duetov, čeprav jim je naklonjena, še posebej, če se "vse tako poklopi". Alenka je po dveh ploščah priredb slovenskih skladb z naslovom "So najlepše pesmi že napisane" izdala tudi avtorsko ploščo "S kotički ust navzgor".

Lep in uspešen dan vam želi kolektiv Nike

Zvočni zapisi

Matjaž Kumelj in Alenka Godec - Kako, zakaj?

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava