Sevničani na 44. mednarodnem karate turnirju Trbovlje 2016

6.12.2016 | 08:40

Sevničani na 44. mednarodnem karate turnirju Trbovlje 2016

V soboto, 3.12.2016, so se karateisti Kluba borilnih veščin Sevnica udeležili najmočnejšega karate turnirja v Sloveniji, ki se lahko pohvali z laskavim nazivom kot drugi najstarejši karate turnir v Evropi. Zasluga gre odličnemu organizatorju Karate klubu Trbovlje, ki že 44 let v Zasavju gosti številne karateiste iz cele Evrope. Letos se je turnirja udeležilo 559 tekmovalcev iz 78 klubov,ki prihajajo kar iz 14 držav.

Na turnirju so nastopili tudi trije mladi karateisti KBV Sevnica, in sicer David Kocman, Sara Šantej in Lan Dragar. V izjemno močni mednarodni konkurenci so se odlično borili za zmagovalne stopničke. Najbližje stopničkam je bil Lan Dragar, ki si je priboril visoko uvrstitev z repesažnimi boji, žal pa je v zadnji borbi za bronasto medaljo moral priznati premoč nasprotniku. Lan je na koncu osvojil več kot odlično 5. mesto.

Kljub temu, da smo se iz Trbovelj vrnili brez osvojenih odličij, smo v klubu ponosni prav na vsakega izmed njih, saj so pokazali pravo borbenost in odlične nastope, kar je za tako veliko tekmovanje velik uspeh.

Čestitke vsem tekmovalcem za prikazane nastope in organizatorju Karate klubu Trbovlje, ki s svojo vrhunsko organizacijo in toplim sprejemom poskrbi, da se v Trbovlje radi vračamo.

M. Z.

Galerija

_v (1)
_v (10)
_v (11)
_v (2)
_v (3)
_v (4)
_v (5)
_v (6)
_v (7)
_v (8)
_v (9)
_v

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava