La Toya po novem Trebanjka - dela v zloglasnem klubu Bolero

19.8.2016 | 12:40

La Toya po novem Trebanjka - dela v zloglasnem klubu Bolero
La Toya po novem Trebanjka - dela v zloglasnem klubu Bolero

Klub Bolero v Trebnjem slovi po raznovrstni ponudbi, zdaj je del te tudi pornesa La Toya, ki je po novem tudi doma v Trebnjem, kar se nam je zdelo nadvse čudno. Zakaj bi zapustila prestolnico, kjer je mastno služila, in odšla v dolenjsko občino, ki dejansko ne ponuja kaj več od lepot narave in od koder se večina prebivalcev vozi na delo v Ljubljano ali Novo mesto? Brskali smo dalje in odkrili: La Toya dela v zloglasnem erotičnem klubu Bolero.

Vodilni v trebanjskem klubu Bolero so bili obtoženi trgovanja z ljudmi.

Spomnimo, zvodnik iz Bolera Marko Plajnšek je bil lani zaradi trgovine z ljudmi obsojen na triletno pogojno kazen s preizkusno dobo petih let, dobil pa je tudi deset tisoč evrov stranske denarne kazni. In vse to, ker je prav v klubu, kjer zdaj dela La Toya, vodil, organiziral in tudi nadziral prostituiranje 49 žensk iz revnejših delov Evrope, pa tudi iz Dominikanske republike in celo iz Moldavije.

Zaradi domnevne vpletenosti v trgovino z ljudmi so se na zatožni klopi ljubljanskega okrožnega sodišča znašli še Milan Zupančič, Darko Vukomanović, Zlatko Galijašević in Jasmina Vukmir. A La Toye očitno to ne zanima, saj nam je na vprašanje, ali je res zaposlena v Boleru, odgovorila pritrdilno, a hitro dodala: »Ampak trenutno ni veliko obiska, ljudje so odšli na morje …«

Deležna vsega luksuza

Sprva je sicer zatrjevala, da se je odšla v Trebnje malo odpočit, da je zgolj malo zamenjala življenjsko okolje. »Da se spočijem od vseh dogodkov, da se mi ni treba toliko urejati, da malo zadiham,« je naštevala in dodala, da ima v Trebnjem svojo sobico, v kateri je več kot zadovoljna. Dodala je še, da ima vsaka punca svojo sobo, kar je pravi luksuz, so pa njene sodelavke take kot povsod.

La Toya pornesa: "Sobo imam v nočnem klubu Bolero Trebnje. Je kar velika – v njej je ena malo večja postelja, mizica, omara, WC in hodnik, spodaj pa je še kuhinja in za tiste, ki želijo na `čik`, še terasa. Lepo je urejeno."

»Ljubosumne so name, ampak se mi ne da s tem ukvarjati. Zamerijo čisto brezvezne stvari, na primer že kakšno besedo, in sem zato raje zase. Enostavno se mi ne da več ukvarjati z njimi.« Zato pa se toliko raje ukvarja s sabo, čeprav s končnim rezultatom še ni čisto zadovoljna. »Zdaj imam svoje lase, nič več podaljškov. Pa tudi tako dolgih lasnih podaljškov, kot sem jih imela, ne bi imela več – če že, bi imela krajše, do ramen, samo malo za zgostitev las oziroma volumen. Nujno moram spremeniti stajling, da bom spet dobila kakšno svojo oddajo. Zdaj se mi je kar sram dobiti s komer koli, ko nimam niti frizure,« se zasmeje.  

Nastopa samo na izrecne želje

Zadovoljna pa je tudi z delom. Zdaj pravi, da ne pleše več ob drogu. »Razen če kdo naroči striptiz in ga tudi plača, potem pa še zaplešem. To pa je tudi vse. Če kdo recimo vstopi v Bolero, pa me ne vidi več ob štangi, da bi tam plesala kar sama od sebe. Samo na izrecne želje. Zdaj sem punca za animacijo in pogovore, torej gostje mi plačujejo pijačke, jaz pa se z njimi pogovarjam, ker se to ne da nobeni drugi punci. Pa še všeč mi je, ker sem lahko oblečena v pajkice, na primer prozorne ali kaj podobnega, moji lasje počivajo, pa še tako delo me pomirja.« Zato je prepričana, da bo vsaj še nekaj časa ostala v Boleru, vsaj dokler bo situacija takšna, kot je zdaj.

Svet 24

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava