Dobrodelni turnir za Alena

7.7.2016 | 14:15

Alen in sestra Tina

Alen in sestra Tina

V soboto, 2.6.2016, se je na igriščih pri OŠ Stopiče v organizaciji športnega društva Stopiče odvijal dobrodelni športni turnir. Le ta je torej prerasel samo športna dogajanja, saj je bil to dobrodelni dogodek za Alena.

Na nogometnem turnirju se je pomerilo 14 ekip, zmaga je pripadla ekipi iz Otočca, drugi so bili Vrtnarčki in tretji Klanfer.

V košarki se je pomerilo osem ekip in zmaga je odšla ekipi pod imenom Laško, drugi so bili fantje iz ekipe 4a kemije in tretji Princeske.

Domačin Pero je s spretnim povezovanjem programa večera, v katerem so nastopili ansambel Grubar, ansambla Boršt in skupine Žuta minuta ter dekleta iz plesnih skupin Numarea in Country Koral, obiskovalcem približal bolezen, s katero se spopadajo Alen in njegovi bližnji. Vsi nastopajoči so se odrekli honorarju!

Za spektakel večera pa je bilo poskrbljeno s tekmovanjem v vlečenju vrvi. Tekmovanje je potekalo v moški in ženski konkurenci. V ženski konkurenci so se pomerili štiri ekipe. Največ spretnosti in moči so pokazala dekleta iz ekipe Orehek. Drugo mesto so osvojile Lepotice, tretje Arejhk in četrto Stopiče.

V moški konkurenci se je pomerilo sedem ekip. Zmaga je ostala doma - Športnemu društvu Stopiče, ki je zmagalo pred Možetovimi vnučki in Arejhkom!

Članice Društva za ohranitev in razvoj podeželja Orehek in članice Prostovoljnega gasilskega društva Stopiče, pa še kakšna gospodinja zraven, so napekle peciva. Ob darovanju prispevka si se lahko posladkal.

Organizatorja je pozitivno presenetil pozitiven odziv vseh obiskovalcev.

V dobrodelni sklad so poleg prostovoljnih prispevkov šle tudi vse štartnine. Do danes je iz teh dveh naslovov zbranih 4150 €. To pa še ni vse, kajti tudi ves dobiček od prodane pijače bo šel v ta sklad.

Točen znesek bo znan do konca tedna in bo objavljen na Facebook strani Športnega društva Stopiče!

V imenu Športnega društva Stopiče se vsem, ki so kakorkoli prispevali ali pomagali na tem dogodku, iskreno zahvaljujemo in Alenu želimo: DRŽI SE, ALEN!

Za ŠD Stopiče
tekst: Peter Kastelic
slike: Tatjana Ravnih

Galerija

Alen in sestra Tina
Countri koral in Alen
Društvo Orehek
košarka 2 mesto 4. A Kemije
košarka 3 mesto Princeske
košarka zmagovalci #Laško#
nogomet 2 mesto Vrtnarčki
nogomet 3 mesto Klanfer
nogomet zmagovalci Otočec
obiskovalci
popoldansko dogajanje
surova moč 2
surova moč
vlečenje vrvi m 2 mesto Možetovi vnučki
vlečenje vrvi m 3 mesto Arejhk
vlečenje vrvi zmagovalci ŠD Stopiče
vlečenje vrvi ž 2 mesto Lepotice
vlečenje vrvi ž 3 mesto Arejhk
vlečenje vrvi ž zmagovalke Orehek

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (2)

7.7.2016+1     + (1)     – (0)     Oceni bralec 

Res pohvala vem organizatorjem za trud in organizacijo,.

8.7.2016Oceni podgurc 

kjub vsem tegobam tega časa, se je izkazalo, da imajo ljudje še veliko srce! čestitke organizatorju

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava