Sevničanko vpletli v ameriško predvolilno kampanjo

26.3.2016 | 14:50

Sevničanko vpletli v ameriško predvolilno kampanjo
Sevničanko vpletli v ameriško predvolilno kampanjo

Donald Trump in njegov glavni nasprotnik med republikanskimi predsedniškimi kandidati Ted Cruz sta v medsebojnem boju prešla na novo raven in vanj vpletla domnevno žgečkljive fotografije soprog. Politična skupina proti Trumpu je v okviru kampanje razkrila kontroverzno fotografijo Trumpove žene iz revije GQ, Trump pa je napovedal povračilni ukrep.

Politična skupina proti Trumpu je v okviru kampanje razkrila kontroverzen oglas, v katerem prikazuje fotografijo Trumpove žene Melanie v izzivalnem položaju na njegovem letalu. Melania je na fotografiji gola in priklenjena na kovček, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

"Spoznajte Melanio Trump, vašo prihodnjo prvo damo," navaja spletni oglas, ki dodaja: "Lahko pa v torek podprete Teda Cruza."

45-letna Melania Trump, ki prihaja iz Sevnice, je oblikovalka nakita in nekdanja manekenka. Objava njene fotografije je milijarderja razjezila, zato je napovedal svojevrstno grožnjo Cruzovi ženi Heidi.

Po njegovih besedah gre namreč za fotografijo iz leta 2000, ki jo je objavila revija GQ, ko se je Melania še pisala Knavs in z Donaldom še nista bila poročena.

"Lažnivi Ted Cruz je v svojem oglasu samo uporabil fotografijo Melanie iz revije GQ. Bodi previden, lažnivi Ted, ali pa bom kaj razkril o tvoji ženi," je zapisal Trump v tvitu.

A Cruz mu ni ostal dolžan. "Fotografija tvoje žene ni daleč od nas," je tvitnil ter dodal: "Donald, če želiš napasti Heidi, si večja reva, kot sem mislil."

Trump je nato v četrtek ponovno tvitnil o nezavidljivi fotografiji Heidi. Cruz pa je novinarjem v Wisconsinu, medtem ko je prst uperil v kamere, med drugim dejal: "Donald, ti si licemerski strahopetnež in pusti že za vraga Heidi pri miru."

Kot navaja The New York Times, je bil oglas o Trumpovi ženi očitno poskus omajati volivce v pretežno mormonskem Utahu s sklicevanjem na moralo družbeno konservativnega prebivalstva te države.

43-letna Heidi Cruz, sicer naložbena upraviteljica pri Goldman Sacs, je grožnje Trumpa ovrgla ter dejala, da je njegovo "gobezdanje ne skrbi". "Kot veste, večina stvari, ki jih Donald Trump izreče, nimajo realne osnove," je še menila.

STA

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (5)

26.3.2016Oceni Mojca 

Lepa je ...

26.3.2016+2     + (2)     – (0)     Oceni Pepe 

Bila, bila ...

26.3.2016+3     + (4)     – (1)     Oceni pirh 

Navadna xxxxx, ki ji je všeč, da se valja v dolarjih Če ne bi imelo to gobezdalo Trump milijonov, ga še pogledala ne bi. To je menda jasno vsakomur. Seveda je lepa, saj lahko za svoj izgled zapravi kolikor hoče. Pa kaj se Slovenci obremenjujemo z njo? Bomo videli, če bo prva dama, ali bo sploh hotela priznati, da je doma "iz deželice"?

27.3.2016+1     + (1)     – (0)     Oceni Fovšija na kvadrat 

Pirh, če te ne bi slepila samo fovšija, ampak bi znal prebrati tudi kakšne tuje novice bi že zdavnaj ugotovil, da se Melanija v vseh intervjujih na velikih ameriških televizijah rada pohvali s svojim slovenskim poreklom, in s tem, da njen sinko govori slovensko.

27.3.2016+2     + (2)     – (0)     Oceni Razodetje 

Če pogledaš Tampa in njegov bančni račun, potem ti je takoj jasno koga je vzela. Bančni račun je lep ;-))!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava