VIDEO: Matjaž Kumelj - S kemijo seksi kot še nikoli doslej

20.3.2016 | 15:30

Mama Marjeta Kumelj, Matjaž

Mama Marjeta Kumelj, Matjaž

VIDEO: Matjaž Kumelj - S kemijo seksi kot še nikoli doslej

Pevec Matjaž Kumelj, ki smo ga pobliže spoznali v priljubljenem šovu »Znan obraz ima svoj glas«, je svojo glasbeno pot aktivno nadaljeval z vlogo v uspešnem slovenskem muzikalu »Mamma mia«, kjer gledalce še vedno navdušuje v vlogi Skyja. Tokrat pa se je slovenski javnosti predstavil s svojo drugo samostojno skladbo, ki jo je naslovil s »Kemija«.

Kemijo je začutil v trenutku

Na svoji poklicni poti Matjaž uspešno povezuje več področij, a glasba je tista prva, za katero mu bije srce. O tem se je lahko že marsikdo prepričal ob izdaji njegovega poskočnega prvenca »Daj mi dan«, sedaj pa se nam predstavlja z novo, moderno balado. Da je skladba narejena z odlično in profesionalno ekipo, lahko potrdijo znana imena avtorjev skladbe; glasbo je napisal Nermin Puškar, obetavni glasbenik, ki je zaključil glasbeno akademijo v Sarajevu, pod tekst pa se je podpisal mojster prepletanja besed, Rok Trkaj. Zahvala za žive instrumente in modern aranžma gre producentu Krešimirju Tomecu.

»Nermin mi je dal pesem v poslušanje že lansko leto in takoj sem vedel, da je ne želim izpustiti iz rok in da mora biti moja. Sam namreč obožujem balade in ta pesem meni zveni res posebno. Skladbo sem takoj začutil in na njej nisem želel ničesar spreminjati. Zelo je bila všeč tudi Alenki Godec, katere mnenje mi veliko pomeni in ravno ona je takoj izrazila pripravljenost posneti spremljevalne vokale. V tistem trenutku je nastala popolna zgodba,« nam je z nasmeškom zaupal Matjaž Kumelj.

»Z Matjažem sva se pobliže spoznala v muzikalu Mamma mia. Ujela sva se zelo hitro, všeč mi je tako kot pevec, kot oseba. Že, ko mi je prvič dal za poslušat osnutek pesmi Kemija, me je le ta prevzela. Melodija, ki ti zlezejo pod kožo, nadgrajena s fajn besedilom in vokalom, je kar klicala po spremljevalnih vokalih,« z nasmeškom pove Alenka Godec. »Beseda je dala besedo in ker je meni snemanje zborov eno ljubših opravil, še posebej če gre za pesem, ki mi je všeč, sem z veseljem priskočila na pomoč. Brez zadržkov in nepristransko lahko rečem, da je Kemija pesem, ki ji definitvno nihče ne more oporekati ne kvalitete ne poslušljivosti. Dober celosten paket, vključno z videospotom. Upam, da bodo to prepoznali tudi naši vrli glasbeni uredniki in posledično poslušalci!«

Očaral nežnejši spol

Za skladbo Kemija je pod taktirko režiserja Perice Rai posnel tudi odličen videospot, za katerega verjamemo, da nikogar ne bo pustil ravnodušnega. Skladba je moderna ljubezenska balada in govori o zvezi dveh, ki je bila  sicer včasih zelo trdna, a je žal zbledela. Ob spominih na pretekle dni, si oba močno želita to kemijo nazaj, vendar morata najti način kako to doseči. V videospotu Matjaž skupaj z manekenko Lauro Škvorc prikazuje, kako se par trudi obuditi kemijo in spet postaviti vezo na pravi tir. Komentarjev in navdušenja po ogledu spota ni manjkalo, mnoge obiskovalke pa so se strinjale, da je Matjaž v spotu seksi, kot še nikoli doslej.

Videospot je premierno ugledal luč minuli ponedeljek v ljubljanskem Sputniku, ko je Matjaž za svoje prijatelje in medije pripravil predstavitev svoje prve solo video stvaritve. Sledila so seveda še nekatera presenečenja, poleg vročega spota je s svojo spremljevalno ekipo pripravil mini koncert, na katerem je obiskovalce čisto očaral. Kljub prehladu je suvereno odpel 5 skladb in na prigovarjanje občinstva še eno dodatno. Kar nekaj povabljenih je prešerno zaplesalo, za dodatno dobro energijo v prostoru pa je kriv nihče drug kot Matjaž, ki je med nastopom odvrgel nekatera oblačila in pri ženski publiki povzročil vriskanje ter dodaten dvig temperature. Seveda mu ob podpori Proteinov.si ni problem pokazati izklesano telo.

Gostje so se zabavali še dolgo v noč, med njimi pa smo opazili tudi Damjano Golavšek, Samuela Lucasa, Roka Ferengjo, Evo Hren, Tomaža Klepača, Vlada Piljo, Karin Škufca, Natalijo Kolšek, Patrika Greblo in številne druge ...

Foto: Gašper Franko

Galerija

MK10
MK12
MK13
MK15
MK16
MK17
MK19
MK22
MK24
MK25
MK27
MK3
mk32
@@@MK34
MK7
MK9

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava