Osem medalj za mlade sevniške karateiste

20.10.2015 | 08:35

Osem medalj za mlade sevniške karateiste

Karateisti KBV Sevnica uspešno zakorakali v novo sezono. Na Euro-east turnirju na Hajdini osvojili osem medalj. Za začetek nam je pripravila prijetno presenečenje najmlajša tekmovalka KBV Sevnica Lina Zavrl Zupanc in tako na svojem prvem tekmovanju osvojila 1. mesto. Takoj za njo je nastopila Zala Plazar, ki je s svojimi prepričljivimi nastopi posegla po srebrni medalji. Prav tako je z minimalno razliko za prvo uvrščenim po srebrni medalji posegel David Kocman. Sara Šantej je v zelo močni konkurenci mlajših pionirk višjih pasov z odličnima nastopoma v obeh krogih žal za las zgrešila zmagovalne stopničke, je pa svojo ekipo v postavi Sara Šantej, Lan Dragar ter Žiga Plazar popeljala vse do naslova ekipnih podprvakov.

Prav tako uspešna je bila naša ekipa kadetinj, ki si je izborila svoje mesto na zmagovalnih stopničkah. V posamezni konkurenci sta imela Tomaž Kajtna in Tinkara Kelenc malo manj sreče, sestri Tisa in Tia Šantej pa med kadetinjami posegli Tia po srebrni in Tisa po bronasti medalji. Za konec nam je naš najbolj pogumen borec Lan Dragar pripravil atraktivne borbene akcije, a se zaradi udarcev v glavo (kontakt namreč sploh ni bil dovoljen) žal ni uvrstil v finale, a vseeno ponovno dokazal, da je pravi borec in tako osvojil odlično 3. mesto.

Že naslednji teden pa tekmujemo na domačih tleh! Se vidimo na 15. tradicionalnem Sevnica Open karate turnirju 24.10.2015 ob 10:00 uri v športnem domu Sevnica! Oss

Marja Zidarič

Galerija

r-kbv (1)
r-kbv (10)
r-kbv (11)
r-kbv (12)
r-kbv (13)
r-kbv (14)
r-kbv (15)
r-kbv (2)
r-kbv (3)
r-kbv (4)
r-kbv (5)
r-kbv (6)
r-kbv (7)
r-kbv (8)
r-kbv (9)
r-kbv

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava