1. dobrodelni Maraton lesenih mostov reke Krke

9.7.2015 | 12:45

1. dobrodelni  Maraton lesenih mostov reke Krke
1. dobrodelni  Maraton lesenih mostov reke Krke

V soboto, 4. julija 2015, je v Zameškem potekal prvi Maraton mostov reke Krke v organizaciji Okrepčevalnice Zakrakov´c. Izkupiček štartnine je organizator poklonil mlademu domačinu Luki Cuglju. Zanj se v okrepčevalnici zbirajo tudi plastični pokrovčki. Kolesarji so odpeljali 50 kilometrov dolgo traso. Vsak je na koncu prejel kapo organizatorja, ženske so prejele tudi majice, odlično obaro in mešano meso na žaru. Ob koncu pa je sledilo še žrebanje praktičnih nagrad. Na predvečer maratona je potekala dobrodelna fotografska razstava Leseni mostovi reke Krke.

Organizator se vsem obiskovalcem, predvsem kolesarjem, ki so prišli iz različnih koncev Slovenije, redarjem: mladim članom PGD Stara vas-Loka, reševalni službi, prijateljem motoristom, ter vsem, ki so skrbeli za animacijo na prireditvene prostoru iskreno zahvaljuje in želi, da prihodnje leto spet pridejo v številčnejši zasedbi in podprejo dober namen.

Najstarejši kolesar je bil 85 letni Danilo Pečnik iz Brežic, od najdlje pa je prišel Franc Smolko iz Radenc, bivši voznik speedwaya.

Za naslednje leto si organizator želi, da bi prišlo več domačih kolesarjev, ker so se prvega udeležili le trije.

Anita Petrič

Galerija

zamesko (01)
zamesko (02)
zamesko (03)
zamesko (04)
zamesko (05)
zamesko (06)
zamesko (07)
zamesko (08)
zamesko (09)
zamesko (10)
zamesko (11)
zamesko (12)
zamesko (13)
zamesko

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava