13. redni letni zbor članov KD Leskovec pri Krškem

27.2.2014 | 09:30

13. redni letni zbor članov KD Leskovec pri Krškem
13. redni letni zbor članov KD Leskovec pri Krškem

V soboto, 22. 2. 2014, smo se v dvorani Gasilskega doma Krško zbrali člani KD Leskovec pri Krškem. V uvodnem delu je predsednik društva Janez Kerin podal poročilo o delovanju društva v preteklem letu. Za uvodnim pozdravom in podanim poročilom so tudi vodje sekcij in projektov podali poročila o delovanju v letu 2013 (dramska sekcija, plesna sekcija, fotografska sekcija, sekcija za ohranjanje kulturne dediščine in literarna sekcija ter poročilo projekta Anini glasbeni večeri). Da so bila poročila v celoti podana, je bilo podano tudi poročilo blagajničarke društva.

Ugotovili smo, da ima posamezna sekcija društva tudi prijetne načrte za prihodnje delovanje in tako zastavljene številne nove projekte za leto 2014, kar kaže na uspešno delovanje v prihodnje. Ugotovili smo tudi, da smo zadane projekte v letu 2013, kot tudi finančni načrt, izpeljali zelo uspešno. Ker želimo delovanje društva še izboljšati, je predsednik društva predstavil predloge za spremembo Statuta KD Leskovec pri Krškem.

Po tako imenovanem uradnem delu Zbora članov je sledila pogostitev in prijetno druženje, katero so si prav vsi člani svojim predanim delom zaslužili.

KD Leskovec pri Krškem

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava