VIDEO: Skupina Indigo s svojim prvim videospotom

30.9.2012 | 08:45

VIDEO: Skupina Indigo s svojim prvim videospotom

Novomeško-ljubljansko zasedbo Indigo sestavljajo Maj Valerij (vokal, saksofon), Anja Pavlin (klaviature, backvokal), Danijel Malik (kitara), Anže Čuček (bas) in Marko Špolar (bobni). Do zdaj so posneli že več kot deset avtorskih skladb, večino teh pa lahko slišite na njihovi spletni strani, kjer sproti objavljajo tudi svoje demo posnetke in novice.

Glasba, besedila in aranžmaji so plod vseh članov benda, zato je v njihovih kompozicijah moč čutiti vsakega izmed njih, zvok pa od nežne, na trenutke jazz-ovske, melanholije uspešno premikajo prek rock distorzije in lead klaviaturskih riff-ov. S svojimi sporočili želijo pobarvati sivino vsakdana in v nas premakniti tisto kar njim daje voljo za ustvarjanje.

Indigo se intenzivno pripravlja na prihajajočo zimo, ko jih bo moč slišati na vseh koncih Slovenije med njihovo klubsko turnejo.

Snemanja spota za skladbo »Se še spomniš« se je, ob pomoči kamermana Julijana Valerija, skupina lotila sama, in tako ohranila avtorsko delo pristno v vseh pogledih.

UG production PR

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (3)

30.9.2012Oceni Staroselec 

To sploh ne gre v uho. Aranžma je zelo slab, s preveliko nasprotij, ki tvorijo neposlušljivo skladbo.

30.8.2016Oceni pukl 

kreten

1.9.2016Oceni novomeščan 

Staroselec, ni treba ravno vsem razglašati, da ne veš kaj bi s sabo, si poln nasprotij, jezen sam nase in ves svet. Zadrži to zase in delaj raje na tem, da se tega rešiš. Glasbene kritike pa prepusti osebam, ki se v glasbo spoznajo.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava