28. mini maraton Koper: Kako so se odrezali Krčani?

17.9.2012 | 12:40

28. mini maraton Koper: Kako so se odrezali Krčani?

Letošnjo tekmovalno plavalno sezono so slovenski plavalci tako kot minula leta začeli na mini maratonu v Kopru. Med skoraj 200 udeleženci te tradicionalne prireditve, že 28. po vrsti, je bilo tudi 20 Krčanov.

Tudi tokrat je prireditev minila v prijetnem vzdušju in dobri organizaciji, omeniti pa velja nekaj lepih dosežkov krških plavalcev: med najmlajšimi sta bronasti medalji priplavali Zakšek Nika in Šribar Jerneja, pri mlajših deklicah je Maruša Žana zmagala, Bogolin Aljaž pa je bil tretji, med deklicami je drugo mesto osvojila Karmen Zorič, tretja pa je bila Lara Jambriško, pri kadetinjah se je drugega mesta veselila Nika Bizjak, pri članih je srebrno medaljo osvojil Jaka Kramaršič, ravno tako srebrn pa je bil pri veteranih tudi Andrej Škafar.

V svojih starostnih kategorijah so visoka mesta osvojili še Marko Mišanovič (8. mesto), Špela Grilc (4.) , Haris Ameti (4.), Jan Žičkar (4.), Arh Lovro (6.), pozabiti pa ne smemo niti sedmega mesta predsednika kluba Boruta Mlakarja. Posebno nagrado pa si je priboril Dostal Andraž, ki je s celotno progo (1200m) opravil v delfinovi tehniki!

PK Celulozar

Galerija

pl-11
pl-12
pl-13
pl-14
pl-15
pl-16

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava