VIDEO: Srbski DJ v novomeški režiji na poti v ZDA

8.9.2012 | 10:15

VIDEO: Srbski DJ v novomeški režiji na poti v ZDA

Poročali smo, da je novomeški režiser Uroš Gracar julija snemal videospot za srbskega DJ-a Ivezo. Ivan Ivezić, ki odhaja svojo glasbo predstavljati v ZDA (Los Angeles), mu je tako zaupal svoj prvi videospot, ki mu bo v Ameriki služil kot promocija. Iveza videospot za komad “Ready to leave“ snemal v Ljubljani. Za plesni del so poskrbela dekleta iz plesne skupine Lil'Getness.

Z včerajšnjim dnem je video ugledal luč sveta, na kar bralce našega portala opozarja producent Jan Vehar. In tudi mi vam ga seveda ponujamo v ogled:

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (14)

8.9.2012Oceni U. K. 

Joj gracer, tale videospot pa ni tok dober...

8.9.2012Oceni Đemi 

Ej debest ženske stari!!... ampak spot je pa res beden, škoda...

9.9.2012Oceni Alien 

spot res ni nvemkaj, brez ideje in še amatersko delo, upam da Iveza ni plačal za ta shit

9.9.2012Oceni čuri 

spot je super, vem osebno da je bilo noter vlozenga ogromno dela in da je Uroš Gracar probau narediti čim boljši spot glede na to kakšne pogoje je imel za snemat in kakšen je komad v katerem ni nobene zgodbe in se tudi spot potem tezje naredi. Ti Allen pa kok spremljam njegove nove spote vidim, da imaš ogromno za povedat čez uroša...me zanima kako bi ti naredu kej ka si tok pameten!

9.9.2012Oceni J.C 

Haha čuri ti pa si smešen, da te Gracko slučajno ne plačuje za takšne komentarje. Spot je ZANIČ, ta komad (ni najboljši) vendar si zasluži 3x boljši videospot. Pa ne o zgodbi čuri muri, ker lahko bi bil spot vsaj vizualno zanimiv vendar je na nivoju Golica tv in podobnih zanič videospotov.

9.9.2012Oceni slavo 

wauu Gracar ma ti si res legenda...ne zmen se za budale ko so itg sam fauš pa po moznosti jih še poznaš...sam tak naprej pa boš mogoče lahko takim sam gobc zapru.

9.9.2012Oceni ćuri 

ja itg plačuje me vsak dan, kake mate to res...vidim da se očitno dobro poznata da tko vse veš o njem, bravo kolega. Kljub temu kaj naredi in kako je gre pa vseeno en korak višje vi ste pa skos na istem...

9.9.2012Oceni J.C 

Slavo prav imaš! Gracar postaja legenda med slabimi režiserji in Ivezi sožalje, ker bo pogorel v ameriki s takim absurdno zanič promocijskim spotom.

9.9.2012Oceni J.C 

Ćuri sej bo, saj vsi vemo da si Gracer ali pa njegov priležnik, priznajte si da gre človeku na slabše, ne zna sprejeti nobene kritike, ne plačuje ljudi za delo pa še kakšna stvar bi se našla!

9.9.2012Oceni perko 

Star sem 53 let vrsto let sem delal v showbiznisu, in Uroša spremljam že od samega začetka, tako je vsi nejgovi spoti niso najboljši, vendar kako ta fant napreduje iz projekta v projekta je pa vsem vidno, in takšni komentaji kot so J.C verjemi, to če slučajno uroš vidi ga samo dviga, in zapomnite si na začetku moraš biti najslabši da si na koncu najboljši. potrebno je tudi da si iznajdljiv, željen po delu, in vstrajen, uroš to vsekakor je. Lep dan!

začetnapredhodna Stran: 1/2naslednjazadnja

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava