Sladki vikend na čateškem TIC-u

21.8.2012 | 09:25

Sladki vikend na čateškem TIC-u
Sladki vikend na čateškem TIC-u

Ta konec tedna smo imeli na TIC-u Čatež ob Savi priložnost okusiti med, ki ga pridela družina Budič iz Podgračenega. Bogato izbiro medenih izdelkov je popestril tudi medeni liker, ki se je odlično prilegel k ponujenim medenjakom. Radovednežem sta gospod Jože in gospa Mira z veseljem pojasnila postopek pridelave medu od začetne faze, ko čebele pridno nabirajo, do končne faze, ko med dospe do naših polic.

Za lažjo predstavo sta postavila na ogled tudi satje iz svojega čebelnjaka. Sicer se pri Budičevih ponašajo tudi z odlično žlahtno kapljico. Med vini zagotovo izstopa cviček, sledi pa mu modra frankinja. Če sodimo po zadovoljnih nasmehih gostov, lahko zagotovo trdimo, da je trud celotne družine vsekakor poplačan.

Ob tej priložnosti želimo povabiti, tudi ostale lokalne turistične ponudnike, da pridejo k nam na obisk in na ogled postavijo stojnico s svojimi izdelki, pridelki ali zgolj brošurami. Tovrstna predstavitev je za vas brezplačna. Za več informacij nam pišite na info@visitbrezice.si ali pa nas pokličite na 07 493 67 57.

Aldijana Ramčilović, CPT Brežice

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava