Dobrodelno družabni dogodek Čarobni dan praznuje 3. rojstni dan!

4.8.2012 | 09:30

Za čarobnost bosta med drugimi skrbela Nuša Derenda...

Za čarobnost bosta med drugimi skrbela Nuša Derenda...

... in Lina.

... in Lina.

V treh letih so dogodki s podpisom Čarobni dan zbrali sredstva za celoletne obšolske aktivnosti za preko 1200 otrok iz socialno šibkejšega okolja in razveselili 150.000 obiskovalcev. Dobrodelno družabni dogodek Čarobni dan, je v štirih letih obkrožil Slovenijo, 2. septembra pa se bo zopet vrnil v 'svoj dom' in upihnil tri svečke v Arboretumu Volčji Potok.

Svoje poslanstvo - družinam omogočiti aktivno preživljanje skupnega časa v naravi in hkrati zbrati sredstva za celoletne obšolske dejavnosti za otroke iz socialno šibkejšega okolja, je Čarobni dan začel v Arboretumu Volčji Potok, kamor se vrača vsako leto. Organizatorju, podjetju Netvizija, je na enajstih dogodkih, ki so se zvrstili po vsej Sloveniji, s pomočjo donatorjev, pokroviteljev in obiskovalcev, uspelo zbrati sredstva preko 1200 otrok, ki veselo obiskujejo obšolske dejavnosti po lastni izbiri. Stalnica Čarobnega dne je tudi 'družinska' vstopnica – za ceno ene vstopnice, je ta dan čarobnosti deležna vsa družina. Družinske vstopnice so na voljo na www.carobnidan.si.

Arboretum Volčji Potok se bo prvo nedeljo v septembru (2. septembra) spremenil v pravljično pokrajino in z največ pravljičnimi deželami do sedaj male in velike otroke zabaval s kreativnimi in športnimi dogodivščinami. Organizator obljublja nepozabno zabavo za otroke in njihove starše, vabljeni pa so vsi, ki si želijo dan preživeti na prostem - ob dobri glasbi in prijetni družbi.

Na velikem odru na travniku pa bodo med drugim za dobro voljo poskrbeli Victory, Tangels, Gašper Mihelič in 2B, Jerica Haber, Lina Kuduzović, Nuša Derenda, Alenka Gotar, Dvojčici Prusnik, Pustotniki, Game over, katarina Mala, Trkaj, Marjan Mali Bu, Kamniška godba in mažoretke, Pop-petje.si z Raayem in Marjetko, Jay Dance plesna skupina in Toni Mežan.

Kot se za rojstni dan spodobi, bo Čarobni dan svojo 3. svečko upihnil na torti velikanki, ki jo bo z veseljem delil z obiskovalci.

ekipa projekta Čarobni dan

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava