VIDEO: Tudi v Lidlu stali v vrsti

24.5.2012 | 12:20

VIDEO: Tudi v Lidlu stali v vrsti
VIDEO: Tudi v Lidlu stali v vrsti

O gneči ob današnjem jutranjem odprtju nove Lidlove trgovine, tokrat v novomeškem BTC-ju, smo že poročali, da je bilo obiskovalcev veliko, se boste lahko prepričali tudi  v video zapisu Mirana Klevišarja. 'Novomeška' Lidlova trgovina je velika 1.500 kvadratnih metrov, zaposluje pa 17 ljudi, pretežno iz Novega mesta in okolice. Podobno obiskano je bilo tudi decembrsko odprtje Hoferja v Bučni vasi.

Čeprav ima Lidl po Sloveniji standardizirane objekte, pa se je, kot smo poročali, v Novem mestu odločil za najem prostorov. Prihod Lidla pa je le prva izmed novosti, ki jih v prihodnjih mesecih napovedujejo v BTC Cityju Novo mesto. V teku je namreč temeljita prenova, v okviru katere bodo prenovljeni centralni objekt ter zunanjost in notranjost dvorane A, pripravljajo pa tudi novosti v storitveni oziroma programski ponudbi, pravi direktor novomeškega BTC-ja Ivo Longar.

Video: Miran Klevišar

Galerija

lidl
lidl1
lidl2
lidl3
lidl4
lidl5
lidl6
lidl7

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (4)

24.5.2012Oceni pleterje 

Navali narode, vse je zastonj... tako kot povsod!!!!

24.5.2012Oceni opazovalec 

Pa pravijo,da je kriza.Kar naj traja,takale.

25.5.2012Oceni Miran 

Čim več trgovin,da bo konkurenca in kvaliteta večja in s tem nižje cene.

25.5.2012Oceni chilliconcarne 

Tovrstno razmišljanje je zmotno. Poglejmo samo kam smo prišli zadnjih 20 let od kar pehamo po čimvečji konkurenci in nižjimi cenami. Kvaliteta in nizka cena je skregana besedna zveza.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava