DL: Papič trdi: Osama Bin Laden je umrl že prej

30.3.2012 | 14:00

Miroslav Papič (Foto: M. L., arhiv DL)

Miroslav Papič (Foto: M. L., arhiv DL)

Nekateri med največje in najodmevnejše lanske dogodke uvrščajo tudi ameriško akcijo, po kateri so ZDA sporočile, da so ubile Osamo Bin Ladna. Združene države Amerike so torej lani razglasile smrt Osame Bin Ladna. Miroslav Papič z Obrežja je eden tistih, ki dvomijo, da se je res zgodilo, kar so Američani sporočili lani.

Miroslav Papič nam je pojasnil ta svoj dvom. »Dne 5. decembra leta 2001 je terorist Bin Laden umrl nasilne smrti – približno s temi besedami sem v času, ki ga navajam, obvestil nekatere medije in ameriško predstavništvo v Ljubljani. Tistega, kar sem takrat povedal, seveda ni nihče verjel, zato ni bilo od nikoder nikakršnega odziva. Edino takratni lokalni list Sava- Glas je to objavil s kratko notico; sicer ne kot novico, ampak samo kot mojo trditev.«

Kot se spominja, so jeseni tistega leta mediji poročali, da ameriška letala vsakodnevno bombardirajo gorata območja v Afganistanu v bližini meje s Pakistanom, kjer naj bi se skrival Bin Laden s svojimi teroristi. Ob tistem je pomislil, da bi s pomočjo radiestezije spremljal Bin Ladnovo zdravje in življenje. »Ko sem občasno kontroliral njegovo telesno energijo, seveda s pomočjo radiestezije, se je pokazalo, da te energije več nima. Ko sem ugotovil še, da je ugasnila kronska čakra, sem vedel, da je nastopila smrt. Z mentalnim skokom v preteklost sem ugotovil datum smrti,« je opisal svoj takratni pristop alternativec z Obrežja.

V dokaz svoje omenjene trditve je »zaradi skeptikov«, kot je rekel, na kratko opisal svoje alternativno delovanje. Pred več kot dvajsetimi leti je dobil prve osnove iz zagrebške »šole« radiestezije. »Zagreb je imel že od nekdaj zelo uveljavljene radiesteziste in bioenergetike. Tej ´šoli´ pripada tudi moj sin, ki mi je bil in mi je še zdaj v veliko pomoč. Radiestezija ´krši´ nekatere fizikalne zakonitosti, je neke vrste ´računalnik ´, ki ti pokaže, kar ti bo ali tudi ne bo uspelo pozdraviti v obravnavanju tudi najtežjih bolezni. Med drugim se ukvarjam z diagnosticiranjem bolezni tudi na velike daljave. S pomočjo slike, tudi iz časopisa, ali imena in priimka lahko osebi, kjer koli se nahaja na našem planetu, odkrijem bolezen. Če je potrebno, se bolniku pošlje žarek kozmične energije v oboleli organ z nalogo, da na primer uniči maligno tvorbo ali viruse pri virusni bolezni. Te moje trditve so dokazljive,« je pojasnil Papič.

Kot je dodal, ima še en svoj primer »glede te prevare stoletja«. »Pred nekaj več kot enim letom je neki zagrebški časopis objavil dve fotografiji Bin Ladna. Ena časopisna slika je predstavljala Bin Ladna iz tega časa, na drugi je bil Bin Laden pred desetimi leti. Oseba na novejši fotografiji je imela oči zelo podobne pravemu Bin Ladnu. Ves obraz in brada sta bila zaraščena s košatimi kocinami, tako da ni bilo mogoče videti obraza. Ko sem takrat oba človeka na teh dveh fotografijah proučeval z nihalom, je bil rezultat pričakovan. Pri pravem Bin Ladnu mi je pokazalo, da ni živ, medtem ko je kosmatinec kar kipel od zdravja. Tako sem znova potrdil, da je Bin Laden umrl 5. decembra leta 2001,« nam je povedal Miroslav Papič, ki še vedno trdi, da se po letu 2001 Bin Laden ni več pojavljal na televiziji, ampak je tam nastopal drugi mož Al K aide, egiptovski zdravnik. »Naj politika zdaj razvozla, zakaj in komu je bila potrebna ta prevara z Bin Ladnom, ki so jo izpeljali. Preveč bi podcenil CIO, če bi trdil, da ne pozna resnice. Predsednik Obama pa resnice najbrž še ne pozna,« je neomajen Papičev dvom v ameriška poročila o Osami Bin ladnu.

Članek je bil objavljen v 5. številki Dolenjskega lista 2. februarja 2012.

Martin Luzar

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

31.3.2012Oceni kuki 

hm...

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava