Razvajenka ansambla Azalea

29.3.2012 | 12:10

Razvajenka ansambla Azalea

Ansambel Azalea, lanskoletni polfinalist Slovenija ima talent, je v novembru 2011 na avdicijah izbral novo zasedbo. Novi člani zasedbe so pevka Meta Smolič, pridna učenka glasbenega pedagoga Naceta Junkarja, odlični harmonikar Grega Drčar in basist Sašo Nunar, ki je bil član zasedbe ansamblov Radost, Saša Avsenika in Slovenski pozdravi.

Sašo je bil tudi dvakratni državni prvak in mednarodni dobitnik Zlate trobente v Beogradu v igranju baritona. Od zadnje zasedbe je ostal samo vodja ansambla in kitarist Alen Malnar, ki je sicer tudi učitelj kitare v glasbeni šoli Lipičnik, občasno pa nastopa v duetu z Nacetom Junkarjem.

Pred kratkim so posneli nove pesmi v glasbenem studiu LJM-Lipičnik. Prva med njimi je živahna polka z naslovom ‘Razvajenka’.

Letos bo ansambel praznoval 5. obletnica delovanja, ob tej priložnosti bodo izdali CD, ki ga bodo predstavili na koncertih. V poletnih mesecih jih čaka veliko nastopov, odpravljajo se pa tudi v tujino. Junija v Belgijo, avgusta pa se ponovno odpravljajo na enomesečno turnejo po ZDA in Kanadi. 

Menart Records d.o.o.

Zvočni zapisi

Azalea: Razvajenka (60s)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava