Sell Out napolnili Športno dvorano v Kočevju

29.12.2011 | 08:10

Sell Out napolnili Športno dvorano v Kočevju

Predbožični večer je v Kočevju minil v znamenju domačinov, skupine Sell Out. V zraku se je čutilo, da je bila celotna dvorana polna pričakovanja in željna dobre glasbe. Sell Out, ki so slavili okroglo deseto obletnico, so vsakemu, ki je kupil vstopnico, kot darilo namenili njihov novi dvojni album »The Best Off«. Publiko je za uvod dodobra ogrela skupina Pulcija (The Police cover band), za njimi po 10. letih zbrana četverica No Comment, iz katere so leta 2001 nastali Sell Out. Potem pa so na oder prišli Sell Out. V dvorani se je živo srebro krepko dvignilo nad običajno točko.

Po več kot dveurnem igranju je dogodek izpadel fenomenalno, pozitivno naravnano, brez posebnih neugodnih pripetljajev. Člani zasedbe so dokazali, da so bend, ki na odru odlično deluje. Naredili so lep pregled skladb in publiko popeljali skozi vso zgodobino skupine pa vse do danes. Koncert je obiskal tudi kočevski župan, dr. Vladimir Prebilič in namenil nekaj res lepih besed skupini in publiki. Vse skupaj se je končalo lepo in nepozabno.

Člani Sell Out so ob priložnosti povedali: ''Hvala vsem, ki ste prišli in nas podprli, v čast nam je!! Zanimiv je bil komentar prijatelja: Fantje, ko je bil v tej dvorani Gibonni, ni bilo 800 ljudi! Skratka, vse to je znak, da smo na odlični poti in po tej poti bomo peljali še naprej, ekipa smo odlična, zdaj res funkcioniramo, ljudje nas zelo podpirajo, ponosni smo na domačine. Ponosni smo, da nas je obiskal naš veliki prijatelj Žarko Pak. Vemo, da so pred nami novi izzivi. Že jutri se zapremo v prostor za vaje in delamo dalje. Mi smo izredno zadovoljni in ponosni, počasi prihaja za nami, kaj smo uspeli pripraviti. Misli pa že hitijo naprej, v nove dogodke ... Hvala vsem za podporo in sodelovanje .''

KURZ ROCK VIBE
Foto: Primož Žgavec in Darja Straus Tisu

Galerija

SELL OUT live 2 Kocevje foto Primoz Zgavc
SELL OUT live 3 Kocevje foto Primoz Zgavc
SELL OUT live Kocevje foto Darja Stravs Tisu
Sell Out naslovnica The Best Off smaller
Sell Out napolnili Športno dvorano v Kočevju

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava