AVDIO: Matej se danes seli na kmetijo; za boljšo polovico avdicija?

13.12.2011 | 10:30

Matej se danes seli na kmetijo. (Foto: T. J. G.)

Matej se danes seli na kmetijo. (Foto: T. J. G.)

AVDIO: Matej se danes seli na kmetijo; za boljšo polovico avdicija?

Matej Drečnik iz Cerkelj ob Krki je v nedeljo v finalni oddaji resničnostnega šova Kmetija išče lastnika prejel ključ lične kmetije na Pustem vrhu nad Sevnico in že takrat je povedal, da je njegov namen živeti na kmetiji. To se bo uresničilo, saj se bo skupaj z ekipo Pop TV-ja danes tudi preselil tja.

Sam je nad tem navdušen, čeprav se zaveda, da 12 hektarjev veliko posestvo zahteva pridne roke, zato se bosta vsaj v začetku z njim selila tudi dva mlajša brata - Pero in Andrej. "Moj cilj je, da se na kmetiji ustalim in od nje živim, če bo potrebno, pa si bom poiskal tudi službo," je povedal v ponedeljek zvečer, ko smo ga ujeli na poti domov, vračal se je namreč iz Ljubljane, kjer so ga kot zmagovalca čakale številne obveznosti, tudi intervjuji.

"Ko sem izvedel, da se bo z menoj v finalu pomerila Vlasta, sem takoj vedel, da imam velike možnosti za zmago, čeprav bi bil veliko raje v finalu z Darkom, ki si gotovo kmetijo najbolj zasluži. A tako je naneslo, imel sem torej tudi srečo. Če bi bila v finalu z Darkom, pa bi verjetno glavna nagrada pripadla njemu, tega se zavedam, saj je bil Darko ves čas na kmetiji, gospodar je bil trikrat in vsakič so nalogo opravili, ko pa sem bil gospodar jaz, je nismo. A priznam, bila je moja napaka, prav s priznanjem pa sem dosegel, da mi te napake niso zamerili ne sotekmovalci ne komentatorji," je med drugim povedal Matej.

Z novim lastnikom kmetije na Pustem vrhu (njene pričujoče fotografije nam je poslal naš bralec, izvirajo še iz časov, ko je bila lokacija skrbno varovana) smo se pogovarjali tudi danes zjutraj, ko je čakal na ekipo Pop TV-ja, da skupaj krenejo proti njegovemu novemu prebivališču. Povedal nam je, da kmetije zadnje dni, ko so jo še dodatno preuredili, nanjo med drugim napeljali vodo in elektriko, še ni videl.

Zaenkrat se torej na kmetijo Matej seli z bratoma. Kaj pa boljša polovica? ''Ja, upam, da bo tudi ona kdaj prišla ... prevelika gužva je ... bo treba avdicijo narediti ... '' je za Studio D dejal Matej Drečnik.

T. J. G., M. K.

Zvočni zapisi

Matej za Studio D o selitvi na kmetijo

Galerija

kmetija-001
kmetija-002
kmetija-003
kmetija-004
kmetija-005
kmetija-006
kmetija-007
kmetija-008
kmetija-009
kmetija-010

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (7)

13.12.2011Oceni Franci 

Čestitke... pridemo pogledat.

13.12.2011Oceni slavko 

ne verjamem bom šel na obisk

13.12.2011Oceni Zdravko 

Vso srečo Mateju,je pa živlenje na kmetiji dosti,dosti manj pravljično kot je bilo prikazano v TV šovu.

14.12.2011Oceni kr eden 

In kje so ostali komentarji?

15.12.2011Oceni joco 

a je smisel še sploh kaj komentirati !?

15.12.2011Oceni vera 

čestitam ,uživaj in pametno gospodari

18.1.2012Oceni jur 

hvala bogu da kmetije ni dobila vlasta po mojem pa bi morala kmetijo dobiti VESNA moja simpatija

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava