In nova miss Slovenije je... Lana iz Grosuplja!

27.6.2011 | 07:50

Miss Slovenije 2011 je Lana!

Miss Slovenije 2011 je Lana!

In nova miss Slovenije je... Lana iz Grosuplja!

Dvanajst finalistk letošnjega izbora Miss Slovenije se je po več kot tednu dni priprav po Sloveniji sinoči v studiu 1 Televizije Slovenija potegovalo za lento Miss Slovenije 2011. In za najlepšo so razglasili Lano Mahnič Jekoš, 21-letno kandidatko iz Grosuplja. Njena prva spremljevalka je postala Tjaša Vezjak (Maribor), druga spremljevalka Ana Žigante (Koper), najbolj fotogenično dekle pa je po mnenju fotografov Ines Agić (Murska Sobota).

Dekletom sta sinoči na odru družbo delala voditelja večera Ula Furlan in stand-up komik Tin Vodopivec, na lepotni oder pa je stopila tudi plesna skupina She Divaz, Neisha, Bilbi, Nina Pušlar, skupina Nude in Boris Novković.

V superfinale lepotnega izbora so se že v četrtek – z zmago na predizborih - uvrstile Nastja Breg (Miss Talent), Ana Žigante (Miss Bikini) in Barbara Parežnik (Miss Top Model). 9-članska komisija pa je včeraj odločila, da se jim v boju za naziv najlepše pridružijo še Klara Kobe, Tjaša Vezjak in Lana Mahnič Jekoš.

Komisijo so sestavljali Hrvoje Kožun, Dragan Tikovič, Maja Ferme, Sandra Adam, Marko Kajfež, Robert Schmitzer, Mica Puc-Ornik, Vasilij Žbogar in Boris Onišak (predsednik žirije).

Nova miss Slovenije 2011, Lana bo tako 14. oktobra odpotovala na priprave za izbor Miss sveta v Veliko Britanijo, 8. novembra pa bo upala, da bo na 61. izboru za najlepšo na svetu nasledila Američanko Alexandro Mills, so še sporočili iz RTV Slovenija.

M. M., foto: Enja Brelih

Galerija

miss-001
miss-002
miss-003
miss-004
miss-005
miss-006
miss-007
miss-008
miss-009

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava