Krkaši na VN Celje

3.9.2010

Krkaši na VN Celje

V Celju je bil včeraj predzadnji miting za Veliko nagrado Vzajemne. Udeležilo se ga je tudi nekaj naših atletov. Tudi tokrat so v popoldanskem delu nastopili mladinci, v poznem popoldnevu pa je sledila otvoritev mitinga za VN in nastop naših članov. Uspešen je bil predvsem skok Andreja Poljanca. 

Med mladinci v teku na 100 m sta nastopila Sašo Čučnik in Davor Novak. Sašo je s časom 12,17 s zasedel četrto mesto, Davor pa s časom 12,41 s peto. Oba sta nastopila tudi na mitingu za VN, kjer pa sta bila s časoma - 12,11 s (Sašo) osemnajsti, 12,33 s (Davor) dvajseti.

Med mladinkami je v teku na 300 m nastopila Breda Škedelj, ki je s časom 44,84 s zasedla četrto mesto. Breda je nastopila tudi med članicami, in sicer v teku na 100 m, kjer pa je s časom 14,19 s zasedla dvanajsto mesto. 

V popoldanskem delu je v teku na 100 m nastopil tudi Simon Ilar, ki je s časom 11,99 s zasedel sedemnajsto mesto.

Imeli smo tudi predstavnika v skoku s palico, Andreja Poljanca, ki si je v zelo močni konkurenci (največji konkurenti so mu bili iz Amerike, Brazilije, Finske, Češke) delil tretje mesto z Američanom Niedermayerjem, s preskočenimi 531 centimetri. 

V teku na 800 m med člani je Mitja Krevs s časom 1:56,53 zasedel osmo mesto.

AK Krka

Galerija

Krkaši na VN Celje
Krkaši na VN Celje
Krkaši na VN Celje
Krkaši na VN Celje

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava