Prva pesem kočevskega talenta

28.7.2010

Alen v finalu oddaje Slovenija ima talent (foto: Pop TV)

Alen v finalu oddaje Slovenija ima talent (foto: Pop TV)

Alen Vogrinec Vesel, ki ga je Slovenija spoznala v oddaji Slovenija ima talent, se v juliju na radijskih postajah predstavlja s svojo prvo pesmijo ''Berač'', sporočajo iz SAMP - Slovenian Angel Music Promotion.

22-letni Kočevec, oče šestih otrok, se z glasbo se ukvarja od svojega sedmega leta, ko mu je stari oče podaril prve klaviature. V omenjenem šovu se je prebil vse do finala, kjer je zapel prav ''Berača''. Glasbo je napisal Nuhi Sewerdžan, besedilo pa njegova žena Nataša Vogrinec. Idejo je dobila iz podoknic, ki ji jih je Alen pel, ko sta se spoznala.

V poletnih mesecih se Alen predstavlja na raznih koncertih po Sloveniji, svoj prvi CD, ki ga že pospešeno snema, bo izdal predvidoma septembra, še napovedujejo v založbi.

Zvočni zapisi

Alen Vogrinec Vesel - Berač

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (8)

28.7.2010Oceni franci 

Morda je pa to novi Oto.

29.7.2010Oceni jaz 

Super! Le pogumno naprej

29.7.2010Oceni Peter F. 

Novi Fredi Miler?

29.7.2010Oceni maja 

Vesela sem da se njegova želja izpolnjuje in da bomo ob njegovem talentu uživali tudi mi . Srečno in veliko dobre glasbe in uspehov!!!!!!

4.8.2010Oceni Thutsy 

Napisala je tisto kar je želela slišati.Ženske si moramo večinoma same pomagati.pesem je lepa a vseeno amaterska.

4.8.2010Oceni Thutsy 

Ko fanta že primerjate z drugimi pevci mene najbolj spominja na Omerja naberja.Naj se povežeta morda bi mu Omer pomagal po strokovni plati.Škoda da ostane na nivoju kavarniškega pevca,lahko naredi kaj več.Srečno

22.8.2010Oceni Estela 

Lepa pesem, fant ima sigurno lepo bodočnost, le naslova pesmi ne bi smel poimenovati po znani uspešnici Zlatih muzikanotv.Vso srečo!

22.8.2010Oceni Estela 

Lepa pesem, fant ima sigurno lepo bodočnost, le naslova pesmi ne bi smel poimenovati po znani uspešnici Zlatih muzikantov.Vso srečo!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava