4play zmaguje na Korčuli

27.7.2010

4play na odru letošnjega Marko Polo festa (foto: 4play)

4play na odru letošnjega Marko Polo festa (foto: 4play)

Na 15. mednarodnem festivalu Marko Polo fest na Korčuli je minuli vikend sodelovala tudi novomeška zasedba 4play in dobila prvo nagrado publike v polfinalnem večeru ter se tako uvrstila v finale. Tam pa so Tina, Sanja, Matjaž in Grega ponovno navdušili, nam sporočajo iz njihove spremljevalne ekipe, in prejeli kar dve nagradi: za najboljši scenski nastop in prvo nagrado publike. Tako so lanski uspeh na Korčuli še nadgradili.

Včeraj so se vrnili domov, kjer pa ne počivajo, kajti v petek in soboto bodo nastopili v Padovi v Italiji, in sicer v petek na San Martino Festivalu ter v soboto na prireditvi "Vota le voici + Miss Alpe Adria".

 4playevci obljubljajo, da bodo več fotografij in vtisov z obeh festivalov še poslali …

Galerija

4play zmaguje na Korčuli

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (5)

27.7.2010Oceni SiD 

O ti Kompas,Kompas :)

27.7.2010Oceni /747/ 

Čestitam. Kdo so člani, če lahko po primkih? Hvala. (pripis uredništva: Celo na svoji uradni spletni strani se ne pojavljajo s priimki ... Boste pa o njih izvedeli več, če obiščete portal 4play.si. LP, uredništvo)

30.7.2010Oceni Robby 

Tudi ansambel Azalea je bil na mednarodnem festivalu na Korčuli. Nastopil je v petkovem polfinalu z polko v slovenščini. Nastopili so tudi v soboto na prireditvi v Čari/Korčula, kjer so doživeli velik aplavz 1000 glave množice. Nato so na sceno spet stopili v nedeljskem superfinalu, kjer so odprli tekmovanje in nato po tekmovalnem delu nastop v show programu. Sevedaa pa niso odšli na Korčulo brez kralja cvička in ga podarili organizatorju mednarodnega festivala glasbe, vina in svile g. Ivanu Šegedinu. Domov so se odpravili v ponedeljek dopoldne, kjer so se ustavili v Pakoštanih in domov prišli v torek. Njihova izkušnja na festivalu je mešanih občutkov. Zelo malo obiskovlcev v obeh polfinalih veliko bolje v super finalu. Lepa scena, dobra voditelja, zanimiv program žal pa so pogrešali nastop v živo. Drugače pa so na Korčuli predvsem uživali se kopali, spoznavali z glasbenimi prijatelji in manekenkami. Drugo leto se bodo spet prijavili na festival, saj imajo recept kaj vžge na Korčuli. Fraytonarica ne, ampak to je druga zgodba....

2.8.2010Oceni simona 

Bravo 4 play in ansambel Azalea, važno, da ste dobro zastopali svojo Slovenijo. Fraytonarca je zakon pa ne glede kaj si drugi mislijo o tem. Ali je možno videt kak posnetek iz festivala ( you tube ali kaj podobnega).

3.8.2010Oceni majda 

Res bi bilo fajn da pokažete kak posnetek iz Korčule, če ste seveda kaj posneli.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava