Kozmus držal obljubo, tudi Krkaši uspešni

3.9.2009

Mitja Krevs je zmagal z osebnim rekordom.

Mitja Krevs je zmagal z osebnim rekordom.

Vse o novem državnem rekordu Brežičana Primoža Kozmusa, ki ga je v metu kladiva dosegel na včerajšnjem mitingu v Celju, si lahko preberete na dolenjskilist.si. Poročilo o udeležbi svojih članov na celjskem mitingu pa so nam poslali tudi iz novomeškega Atletskega kluba Krka:

Izkazal se je Mitja Krevs v teku na 3000 m, ki je v cilj pritekel kot prvi z rezultatom 8:37,50 kar je tudi njegov nov osebni rekord.

Osebni rekord v skoku v daljino z rezultatom 7,11 m si je priskakal Martin Gradišek in s tem rezultatom zasedel 3. mesto. Prav tako je zasedel 3. mesto v troskoku z rezultatom 14,90 m.

V teku na 200 m pa je Gregor Kokalovič z rezultatom 21,58 s zasedel 3. mesto.

Med mladinci si je Blaž Brulc v teku na 100 m pritekel 2. mesto z rezultatom 11,37 s, med mladinkami pa je bila uspešna Petra Barborič v teku na 100 m, ki je bila tretja z rezultatom 13,44 s.

Med pionirkami sta stopili na stopničke Anita Repše v teku na 60 m, ki je bila z rezultatom 8,49 s druga, in Špela Derčar, ki je v teku na 600 m z rezultatom 1:42,24 zasedla 3. mesto.

Na Mednarodnem atletskem mitingu v italijanski Gorici sta nastopila tudi dva člana Atletskega kluba Krka Novo mesto, in sicer oba metalca diska - Igor Primc in Tadej Hribar.

Tokrat so se zbrali vsi najboljši italijanski metalci diska. Med drugimi sta nastopila tudi Diego Fortuna, ki je dolgoletni rival z Igorjem Primcem, in  Hannes Kirchler, ki je trenutno najboljši Italijan v tej disciplini.

Od naših tekmovalcev je bil tokrat je bil uspešnejši Tadej, ki je z metom dolgim 49,21 m zasedel 5. mesto in s tem za eno mesto premagal Igorja, ki je zasedel 6. mesto z rezultatom 49,02 m.

Atletski klub Krka

Galerija

Gregor Kokalovič
Anita Repše
Blaž Brulc
Martin Gradišek
Mitja Krevs
Petra Barborič
Metalci v Gorici: Christiano Andrei, Diego Fortuna, Igor Primc, Stefano Lomater, Hannes Kirchler (trenutno najboljši Italijan) ter Tadej Hribar

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava