4play na Korčuli

29.7.2009

4play na Korčuli

4play na Korčuli

Poročali smo že, kako se je na festivalu Marco Polo na Korčuli odrezal posavski pevec Boštjan Dirnbek. Na festivalu pa je nastopila tudi novomeška zasedba 4play in s pesmijo Noro osvojila nagrado za najboljši scenski nastop.

Ob tem so iz njene založbe poslali naslednje sporočilo: ''Zasedba je na festivalu uživala podporo številne slovenske publike. Najprej so namreč nameravali na Korčulo kar s kombijem, potem pa je bilo zanimanja toliko, da je bilo treba naročiti avtobus. Sam festival se je odvijal skoraj na dvorišču hotela, v katerem so se Sanja, Tina, Matjaž in Grega namestili že v četrtek. Glede na to, da so 4playi znani po tem, da vedno kaj pozabijo, je bila bližina festivalskega prizorišča več kot dobrodošla, saj se zato niso preveč sekirali, ko so se spomnili, da so v hotelu pozabili make-up pripomočke.

Polfinalni večer je potekal brez zapletov in 4playi so se najbolj razveselili, ko so iz zvočnikov zaslišali oznanitev, da so se uvrstili v finalni večer. Lahko si predstavljate, kako so šele bili veseli, ko so v soboto pozno zvečer izvedeli, da je nagrada za najboljši odrski nastop njihova.

Vprašali smo jih, kakšne vtise so prinesli s Korčule: ''Korčula nas je navdušila, saj je prelepo mesto s pestro zgodovino, ki smo jo spoznali med vodenim ogledom mesta, katerega nam je pripravila Gregova teta, ki je včasih tam živela in bila turistični vodnik. Ogledali smo si tudi znamenito Vela Luko, vendar smo se vsi strinjali, da je pesem Vela Luka mnogo lepša kot pa sam kraj. Vsekakor pa bomo Korčulo ohranili v lepem spominu, saj smo prav tam postali bogatejši za še eno nagrado.''

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava