'Poglej me!' za mamograf

20.11.2008

Organizatorji upajo, da bo dvorana polna. Seznam nastopajočih je vabljiv ...

Organizatorji upajo, da bo dvorana polna. Seznam nastopajočih je vabljiv ...

Društvo Julija nocoj ob 19.30 v dvorani Leona Štuklja v Novem mestu prireja dobrodelni koncert ''Poglej me!''. Zbrana sredstva bodo Julije namenile za nakup mamografa za Zdravstveni dom Novo mesto.

Na koncertu bo nastopilo več kot 20 glasbenih izvajalcev, program bodo povezovali Jasna Kuljaj, Renata Mikec, Toni Gašperič in Robi Erjavec. Na odru pa se bodo predstavili Alenka Godec, Alenka Gotar, A je to, Borno, De Žur, Duo Atlantix, Eroika, 4 Play, Irena Tratnik, Lado Leskovar, Manca Izmajlova, Marjan Novina, Pop Design, Stari bas, Tokac iz skupine Dan D, Zlati muzikanti in drugi.

Cilj Društva Julija je zbrati 250.000 evrov za nakup novega mamografa, saj se sedanjemu izteka življenjska doba. Na pregled ženske z območja širše regije, Dolenjske, Bele krajine, Posavja, Kočevskega ipd., čakajo šest mesecev. Julije, ki so društvo ustanovile maja letos, so čez leto izvedle že nekaj manjših akcij, letošnja največja pa bo nocojšnji koncert. Njihova želja je, da bi dovolj sredstev zbrale vsaj do marca prihodnje leto, za mamograf pa potrebujejo 250.000 evrov.

Julije vljudno vabijo na koncert ''Poglej me!'', svoj prispevek pa lahko nakažete tudi na tekoči račun, ki je v ta namen odprt pri NLB d.d. Ljubljana SI56 0025 7326 518, ali pokličete na telefonsko številko 090-93-30-81 (iz stacionarnega omrežja) in tako prispevate 1,25 evra za mamograf.

Dobrodelni koncert so podprli tudi številni regionalni mediji, med njimi tudi Lokalno.si. Posebna zahvala gre Šolskemu centru Novo mesto, ki je omogočil izvedbo koncerta v njihovi dvorani, pa Festivalu Novo mesto, ki bo poskrbel za ozvočenje in luči, ter seveda številnim gospodarstvenikom in posameznikom, ki so se že odzvali na prošnjo Julij po donaciji sredstev.

Komentiraj prispevek

Uporabniško Ime

e-Naslov

Vaš komentar

Izračunajte vsoto devet in osem: