Na A2 zagorelo vozilo, zalilo ZD Krško

31.8.2008

Na A2 zagorelo vozilo, zalilo ZD Krško

Brežiški ReCO danes poroča, da je včeraj zagorelo vozilo na avtocesti A2. Ob 7.38 so na intervencijo poslali poklicne gasilce iz Krškega in prostovoljne gasilce iz Obrežja in Velike Doline. Zagorel je zadnji del avtomobila, gasilci pa so pogasili požar, odklopili akumulator in počistili cestišče.

Včeraj ob 7.50 so pomoč gasilcev potrebovali v Zdravstvenem domu Krško. Med popravilom klima naprav so poškodovali vodovodno napeljavo, zato so poklicali gasilce, da bi izčrpali vodo, ki je zalila prostore. Krški poklicni gasilci so sicer ugotovili, da črpanje ni potrebno, in so preprečili nadaljnje iztekanje vode.

Iz Loga v občini Sevnica pa je brežiški ReCO včeraj ob 8.18 prejel klic občana, da je iz njegove cisterne izteklo kurilno olje. Oljni madež v dolžini okoli 20 metrov je z vpojnimi sredstvi očistil dežurni iz CGP Sevnica. Nevarnosti za okolico ni bilo.

Včeraj ob 12.52 pa je zagorelo v kurilnici stanovanjske hiše na Otočcu. Še pred prihodom gasilcev GRC Novo mesto in PGD Otočec so ogenj pogasili stanovalci hiše in sosedje. Gasilska intervencija tako ni bila potrebna, o škodi ni poročila, pa danes sporoča novomeški ReCO.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava