4Play predstavlja Živi pesek

6.11.2007

4Play so Sanja, Matjaž, Grega in Tina.

4Play so Sanja, Matjaž, Grega in Tina.

Tik preden so letos pomladi člani mlade novomeške skupine 4Play svojo novo pesem ''Živi pesek'' poslali na radijske postaje, so se nanje obrnili voditelji oddaje Bonboniera na TV Paprika, s katerimi 4Playevci dobro sodelujejo že nekaj časa. Dobili so namreč idejo, da bi na finalni prireditvi 'Adam in Eva z napako' odpeli čisto svojo pesem. Ker ni bilo dovolj časa za stvaritev nove, so jim posodili kar njihovo, zdaj pa je čas, da končno zaživi tista prava, originalna različica.

Nova pesem zasedbe 4Play je neke vrste novo poglavje v karieri Sanje, Matjaža, Grege in Tine. Zdaj so v glavnem že študentje, niso več naivni in brezglavi najstniki, ki se še iščejo. Postali so mladostniki, ki sami pridejo do rešitev oz. skušajo najti odgovore. V čustveni in globoki jesenski baladi tudi prvič priznavajo, da jim zdaj ljubezen ne predstavlja več samo norih igric, v katerih so uživali v času skladbe ''Tarča''. Zdaj jim postaja jasno, da gre lahko ljubezen še dlje. Da lahko izsuši srce in ruši sanje. In da te lahko - tako kot živi pesek - zgrabi, te ne izpusti in te zaznamuje za vse življenje, so sporočili iz PR Lendero&Co.

Skupina 4Play se je javnosti doslej predstavila s Tarčo, skladbo Ledena noč, Sladki greh in sedaj še Živi pesek. Besedilo za njihov zadnji izdelek je napisala Saša Lendero, za glasbo in aranžma pa je poskrbel Miha Hercog.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava