Arhiv osmrtnic

Začetni datum: sreda, 27.8.2014, stran: 1

Sporočamo žalostno vest, da je v 77. letu starosti umrla

IDA ZEMLJAK,

upokojena učiteljica,

z Zdol pri Krškem.

Pogreb bo v petek, 29. avgusta, ob 16. uri na pokopališču na Zdolah. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici. Po pogrebu bo maša zadušnica v farni cerkvi na Zdolah. Svojci cvetje hvaležno odklanjajo.

Sporočamo žalostno vest, da je v 61. letu starosti umrl

JOŽE KOŽAR,

upokojenec Zavarovalnice Triglav,

iz Dolenje Pirošice 3.

Pogreb bo v petek, 29. avgusta, ob 16. uri na pokopališču v Bušeči vasi. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici. Na željo pokojnega svojci cvetje hvaležno odklanjajo.

Sporočamo žalostno vest, da je v 82. letu starosti umrla

MARIJA CURL,

rojena Frice,

iz Močil pri Starem trgu ob Kolpi.

Pogreb bo v petek, 29. avgusta, ob 16. uri na pokopališču v Orehovici. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 79. letu starosti umrla

ROZALIJA LEVSTIK

iz Senuš 18 pri Leskovcu.

Pogreb bo v sredo, 27. avgusta, ob 17. uri na pokopališču v Leskovcu pri Krškem. Na dan pogreba bo od 9. ure dalje ležala v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je umrla

FRANČIŠKA ZAKOŠEK,

rojena Cizelj,

iz Kostanjka pri Zdolah.

Pogreb bo v četrtek, 28. avgusta, ob 15. uri na pokopališču na Zdolah. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 46. letu starosti umrl

MIRAN MLAKAR

iz Ponikev pri Studencu 7.

Pogreb bo v četrtek, 28. avgusta, ob 16. uri na pokopališču na Studencu. Žara bo od srede, 27. avgusta, od 15. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 86. letu starosti umrl

LADO ROŽIČ

iz Brežic.

Pogreb bo v sredo, 27. avgusta, ob 16. uri v ožjem družinskem krogu na pokopališču v Brežicah. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 84. letu starosti umrl

VIKTOR MLAKAR

s Hudega Brezja 18 pri Studencu.

Pogreb bo v petek, 29. avgusta, ob 15. uri na pokopališču v Roviščah. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče na željo pokojnika hvaležno odklanjajo v dobrodelne namene.

Sporočamo žalostno vest, da je v 91. letu starosti umrla

TEREZIJA MIKEC

iz Cerovega Loga 40 pri Šentjerneju.

Pogreb bo v torek, 26. avgusta, ob 17. uri izpred mrliške vežice v Šentjerneju na pokopališču v Orehovici. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v mrliški vežici v Šentjerneju.

Sporočamo žalostno vest, da je v 72. letu starosti umrl

FRANCI KLENOVŠEK

iz Radeža 23.

Pogreb bo v četrtek, 28. avgusta, ob 16. uri na pokopališču v Loki pri Zidanem Mostu. Maša zadušnica bo ob 15. uri v tamkajšnji župnijski cerkvi. Žara pokojnika bo na dan pogreba od 10. ure dalje v mrliški vežici na loškem pokopališču.

1 2 3 4 5 ...