Arhiv osmrtnic

Začetni datum: sreda, 29.7.2015, stran: 1

Sporočamo žalostno vest, da je v 90. letu starosti umrla 

OLGA BUDIČ

iz Podgračenega 3.

Pogreb bo v petek, 31. julija, ob 16. uri na pokopališču na Čatežu ob Savi. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 86. letu starosti umrla

ANTONIJA ZVONKA HRIBAR

iz Sajevc 6 pri Kostanjevici na Krki.

Pogreb bo v četrtek, 30. julija, ob 17. uri na pokopališču v Podbočju. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 82. letu starosti umrla

MARIJA POLOVIČ,

rojena Jeršek,

iz Loč 52a pri Dobovi.

Pogreb bo v petek, 31. julija, ob 16. uri na pokopališču v Dobovi. Od četrtka, 30. julija, bo od 16. ure dalje ležala v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci vence in cvetje hvaležno odklanjajo.

Sporočamo žalostno vest, da je v 95. letu starosti umrl

IGNAC PRIJATELJ

iz Krškega, Kvedrova 8.

Pogreb bo v soboto, 1. avgusta, ob 14. uri na pokopališču v Krškem. Na dan pogreba bo od 10. ure dalje ležal v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 89. letu starosti umrla

HEDICA BLAŽINČIČ

iz Orešja 93 na Bizeljskem.

Pogreb bo v soboto , 1. avgusta, ob 16. uri na pokopališču v Orešju. Žara bo na dan pogreba od 9. ure dalje v mrliški vežici na Bizeljskem.

Sporočamo žalostno vest, da je v 86. letu starosti umrla

FANI PRIMOŽIČ

iz Račice 17 pri Loki pri Zidanem Mostu.

Pogreb bo v petek, 31. julija, ob 16. uri na pokopališču v Loki pri Zidanem Mostu. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 65. letu starosti umrl

BORIS DVOJMOČ

iz Kanižarice 33 pri Črnomlju.

Pogreb bo v sredo, 29. julija, ob 17. uri na pokopališču v Vojni vasi. Žara bo na dan pogreba od 14. ure dalje v tamkajšnji drugi mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 80. letu starosti umrla

STANKA GERJEVIČ,

rojena Pečnik,

iz Zakota.

Pogreb bo v sredo, 29. julija, ob 17. uri na pokopališču v Brežicah. Žara bo od torka, 28. julija, od 17. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje hvaležno odklanjajo v korist Splošne bolnišnice Brežice.

Sporočamo žalostno vest, da je v 86. letu starosti umrl

FRANC CEHTE st.

iz Stolovnika.

Pogreb bo v sredo, 29. julija, ob 16. uri na pokopališču v Brestanici. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

ZAHVALA

V četrtek, 16. julija, smo pospremili na pokopališču Leskovec pri Krškem k večnemu počitku dragega brata in strica

MARJANA VALA

iz Prilip 19 pri Brežicah.

Iskrena hvala sorodnikom, prijateljem, vaščanom in vsem ostalim za izrečeno sožalje, podarjeno cvetje in sveče. Hvala gospodu župniku za opravljen obred in sveto mašo ter pevkam za zapete žalostinke. Hvala tudi zdravniku Zdravstvenega doma Brežice dr. Iljažu in sestri Jani za lajšanje bolečin in posebej hvala celotni zdravstveni ekipi Onkološkega oddelka H1 Ljubljana za vso potrebno nego in spremstvo ob zadnjih trenutkih. Hvala tudi pogrebni službi Žičkar za prijazen in sočuten odnos ter gospodu Branetu Jurečiču pri organizaciji. Hvala Vam vsem, ki ste ga pospremili na njegovi zadnji poti!

Lukas ti sporoča, da mu boš ostal vedno v njegovem srcu!

Žalujoči: vsi njegovi

1 2 3 4 5 ...