Arhiv osmrtnic

Začetni datum: ponedeljek, 15.1.2018, stran: 1

Sporočamo žalostno vest, da je v 65. letu starosti umrl

IVAN ŠPES

iz Krškega, zadnja leta oskrbovanec Trubarjevega doma upokojencev.

Pogreb v ožjem družinskem krogu bo v sredo, 17. januarja, ob 12. uri na pokopališču v Krškem. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 69. letu starosti umrl

ANTON KRALJ

iz Geršičev 9.

Pogreb bo v sredo, 17. januarja, ob 15. uri na pokopališču v Podzemlju. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Sporočamo žalostno vest, da je v 73. letu starosti umrl

VIKI TOMŠE

iz Gorenjih Skopic.

Pogreb bo v petek, 19. januarja, ob 15.30 uri na pokopališču v Velikih Malencah. Žara bo od četrtka, 18. januarja, od 16. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 83. letu starosti umrla

JOŽEFA KASTELIC,

po domače Paščeva Jožica,

s Štrekljevca 18 pri Semiču.

Pogreb bo v sredo, 17. januarja, ob 14. uri na pokopališču Pri svetem duhu v Semiču. Od torka, 16. januarja, bo od 18. ure dalje ležala v tamkajšnji mrliški vežici.

ZAHVALA

V soboto, 6. januarja, smo se na sromeljskem pokopališču poslovili od naše drage mame, babice, prababice, tašče, sestre, svakinje in tete

ANE KERIN - ANICE,

roj. Malus,

s Silovca 17 pri Sromljah.

Zahvaljujemo se vsem, ki ste bili del njenega življenja jo imeli radi in jo spoštovali. Hvala za tolažilne besede, stiske rok, darovano cvetje, sveče in denarno pomoč. Zahvalo izrekamo Prostovoljnemu gasilskemu društvu Sromlje za organizacijo pogreba, članom Združenja borcev za vrednote NOB, praporščakom, pevcem, izvajalcu Tišine, pogrebniku, gospodu župniku za opravljen obred, hvala za gostinske usluge in vsem sosedom, prijateljem in znancem, ki ste nam pomagali in bili v trenutkih žalosti z nami ob slovesu naše mame.

Žalujoči: vsi njeni

Sporočamo žalostno vest, da je v 71. letu starosti umrl

JANEZ KIKELJ

iz Novega mesta, Srebrniče 9.

Pogreb bo v sredo, 17. januarja, ob 15. uri na pokopališču v Srebrničah. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 91. letu starosti umrl

ALOJZIJ ŠKRINJAR,

po domače Pajtlarjev Lojz,

iz Kašče v Semiču.

Pogreb bo v torek, 16. januarja, ob 15. uri na pokopališču Pri svetem duhu v Semiču. Žara bo na dan pogreba od 9. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 87. letu starosti umrla

MARIJA RIFELJ

z Golušnika 2 pri Novem mestu.

Pogreb bo v torek, 16. januarja, ob 15.30 uri na pokopališču v Ždinji vasi. Žara bo na dan pogreba od 9. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 100. letu starosti umrla

MARIJA PEČAUER

iz Birčne vasi 48.

Pogreb bo v torek, 16. januarja, ob 15. uri na pokopališču v Šmihelu. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 86. letu starosti umrla

TONČKA VOGRIN,

roj. Škofljanc, po domače Petričeva Tončka,

iz Brezja pri Veliki Dolini.

Pogreb bo v nedeljo, 14. januarja, ob 14. uri na pokopališču Sveti Jakob na Ponikvah. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

1 2 3 4 5 ...