Arhiv osmrtnic

Začetni datum: ponedeljek, 25.9.2017, stran: 1

Sporočamo žalostno vest, da je v 86. letu starosti umrl

LUDVIK ŽUNIČ

iz Geršičev 4.

Pogreb bo v sredo, 27. septembra, ob 16. uri na pokopališču v Podzemlju. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 92. letu starosti umrla

MARIJA VRESK,

po domače Vreskova Mici,

z Razborja.

Pogreb s sveto mašo bo v torek, 26. septembra, ob 16. uri na pokopališču na Razborju. Na dan pogreba bo od 9. ure dalje ležala v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 86. letu starosti umrl

VINKO SLAK

s Piršenbrega.

Pogreb bo v sredo, 27. septembra, ob 16. uri na pokopališču v Pišecah. Od torka, 26. septembra, bo od 18. ure dalje ležal v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 83. letu starosti umrl

FRANC KODRIČ

iz Brežic, Cesta Bratov Milavcev 41.

Pogreb bo v sredo, 27. septembra, ob 16. uri na pokopališču v Brežicah. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je umrl

IVAN MOŽIC

iz Dolenjega Boštanja 94.

Pogreb bo v sredo, 27. septembra, ob 15. uri na pokopališču v Boštanju. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 88. letu starosti umrla

LJUBICA BUNJEVAC,

po domače Majorova Ljuba,

iz Marindola 4.

Pogreb bo v nedeljo, 24. septembra, ob 15. uri izpred mrliške vežice v Miličih, od domače hiše, na pokopališču v Marindolu. Od sobote, 23. septembra, od 17. ure dalje bo ležala v mrliški vežici v Miličih.

Sporočamo žalostno vest, da je v 94. letu starosti umrla

MARICA RADEJ

iz Sremiča.

Pogreb bo v torek, 26. septembra, ob 15. uri na pokopališču v Krškem. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje hvaležno odklanjajo.

Sporočamo žalostno vest, da je v 89. letu starosti umrla

ZOFIJA KMETIČ

iz Črnomlja, Belokranjska cesta 2a.

Pogreb bo v torek, 26. septembra, ob 15. uri na pokopališču v Vojni vasi. Na dan pogreba bo od 10. ure dalje ležala v tamkajšnji prvi mrliški vežici.

ZAHVALA

Ob izgubi našega

DARKA MEDVEDCA

iz Krškega

se iskreno zahvaljujemo vsem sorodnikom, prijateljem in znancem za izrečena pisna in ustna sožalja. Najlepše se zahvaljujemo tudi govornici ge. Jožici Stajić, pogrebni službi Žičkar in g. župniku Vladu Leskovarju za lepo opravljeni obred.

Žalujoči: vsi njegovi

ZAHVALA

V petek, 15. septembra, smo se na pokopališču v Bušeči vasi poslovili od našega dragega brata, strica in nečaka

MARTINA STOPARJA

z Vinjega vrha.

Ob boleči izgubi se zahvaljujemo sosedom, sorodnikom, prijateljem in znancem za izrečena sožalja, besede tolažbe, za cvetje, sveče in svete maše. Hvala gospodu župniku za lep obred, pogrebni službi Žičkar, vinogradnikom iz Gadove peči in gasilcem. Vsem še enkrat iskrena hvala.

Žalujoči: vsi njegovi

1 2 3 4 5 ...