Arhiv osmrtnic

Začetni datum: ponedeljek, 27.4.2015, stran: 1

Sporočamo žalostno vest, da je v 91. letu starosti umrla

VIDA ZAJC,

rojena Dular,

iz Mirne Peči.

Pogreb bo v torek, 28. aprila, ob 16.uri na pokopališču v Mirni Peči. Od ponedeljka, 27. aprila, bo od 16. ure dalje ležala v tamkajšnji mrliški vežici. Na željo pokojnice svojci cvetje odklanjajo v korist cerkve v Mirni Peči.

Sporočamo žalostno vest, da je v 82. letu starosti umrla

MARIJA TOMC

s Primostka 15 pri Metliki.

Pogreb bo v četrtek, 30. aprila, ob 16. uri na pokopališču v Podzemlju. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 77. letu starosti umrl

MARJAN RETELJ,

čevljarski mojster v pokoju,

iz Župeče vasi.

Pogreb bo v ponedeljek, 27. aprila, ob 16. uri s sveto mašo v cerkvi sv. Marka v Cerkljah ob Krki in nato na cerkljanskem pokopališču. Na dan pogreba bo od 9. ure dalje ležal v mrliški vežici v Bušeči vasi. Svojci cvetje in vence hvaležno odklanjajo v korist župnijske cerkve sv. Marka v Cerkljah ob Krki.

Sporočamo žalostno vest, da je v 88. letu starosti umrla

MAGDALENA KLEVIŠAR

iz Kanižarice 6 pri Črnomlju.

Pogreb bo v torek, 28. aprila, ob 15. uri na pokopališču v Vojni vasi. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji drugi mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 88. letu starosti umrl

JOŽEF TEROPŠIČ,

upokojeni komandir Postaje milice v Brežicah.

Pogreb bo v sredo, 29. aprila, ob 16. uri na pokopališču v Brežicah. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

ZAHVALA

Ko se ravno pomlad razcveti, ko se vse življenja veseli,
ptički pojo in vrt budi, se bake Anke slovo zgodi.
Da žalost - je le kot pomladni dež, da - ko bolečina mine -
se v soncu prepozna samo vse lepe spomine.

Ob izgubi drage mame, babice, prababice, praprababice, tete, strine, svakinje in tašče

ANKE PETELINC

iz Sel pri Dobovi

se zahvaljujemo vsem, ki ste nam kakorkoli pomagali, darovali sveče in cvetje, izrekli sožalje ter našo bako pospremili na njeni zadnji poti. Še enkrat vsem iskrena hvala.

Vsi njeni

Sporočamo žalostno vest, da je v 67. letu starosti umrla

MARIJA VLAHOVIČ,

po domače Medvedova Marica,

iz Nove lipe 9 pri Vinici.

Pogreb bo v nedeljo, 26. aprila, ob 16. uri na pokopališču v Vinici. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

ZAHVALA

Pomlad je na vrt prišla in čakala, da prideš ti,
in sedla bo na rožna tla in jokala, ker te ni.
                                                          (Simon Gregorčič)

Ob prehitri in boleči izgubi naše drage mame, stare mame, tašče sestre in tete

IVANE ŠOŠKO

z Žejnega 13

se iskreno zahvaljujemo vsem, ki ste nam v teh težkih trenutkih stali ob strani, izrekli ustno in pisno sožalje, podarili sveče, cvetje in svete maše ter jo pospremili na njeni zadnji poti. Posebna zahvala ljudskim pevkam Žejno, cerkvenim pevcem pod vodstvom gospoda Ignaca Slakonje, gospodu župniku Packu za lepe besede slovesa, nosilcem praporjev, križa, gospe Majdi za čustven govor, Jožetu in Marku za zaigrani žalostinki, pogrebni službi Žičkar in Martinovim za gostinske storitve. Še enkrat vsem iskrena hvala.

Žalujoči: vsi njeni

ZAHVALA

Ob boleči izgubi našega dragega očeta, starega očeta, tasta, brata in strica

MARTINA KLEMENČIČA

z Oštrca 25 pri Kostanjevici na Krki

se iskreno zahvaljujemo vsem, ki ste nam v težkih trenutkih stali ob strani, izrekli sožalje, podarili sveče, svete maše ter našega dragega pokojnika pospremili v tako velikem številu na njegovi zadnji poti. Posebno zahvalo izrekamo sorodnikom za denarno pomoč, kolektivu ATHOS, d.o.o., sodelavcem podjetja Jože Kapler, s. p., in kolektivu Okrajnega sodišča v Krškem, KUD Anton Kreč za lepo zapete žalostinke in gospodu. župniku za opravljen obred. Še enkrat vsem iskrena hvala.

Žalujoči: vsi njegovi

ZAHVALA

Ob smrti ljubega moža, deda, pradeda, strica in botra

FRANCIJA BROMŠETA,

strojevodje v pokoju,

iz Brestanice,

se najlepše zahvaljujemo dobrim sosedom za vsestransko pomoč, Kunejevim za večkratne obiske, doktorju Kocjanu in Slavku Geršaku. Hvala pevcem Moškega pevskega zbora Brestanica, govorniku Blažu Sotošku, gospodu župniku Špesu, interventni služi Zdravstvenega doma Krško, doktorici Brilejevi in Splošni bolnišnici Brežice. Najlepša hvala njegovim prijateljem iz Slovenskih železnic za njihov zadnji pozdrav.

Žalujoči: vsi njegovi

1 2 3 4 5 ...