Osmrtnice

Dolenjska

Sporočamo žalostno vest, da je v 84. letu starosti umrl

JOŽEF VIDE

iz Šentjerneja.

Pogreb z mašo bo v nedeljo, 21. septembra, ob 14. uri na pokopališču v Šentjerneju. Do pogreba leži v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist Karitasa oz. v dobrodelne namene ali za odpravljanje posledic poplav.

Bela krajina

Sporočamo žalostno vest, da je v 80. letu starosti umrla

MARIJA GIMPELJ,

po domače Gimplova Mimica,

iz Rodin pri Črnomlju.

Pogreb bo v ponedeljek, 22. septembra, ob 15.30 uri na pokopališču v Naklem. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 90. letu starosti umrla

ALBINA BUKOVEC

iz Kota pri Semiču.

Pogreb bo v ponedeljek, 22. septembra, ob 16. uri na pokopališču Pri svetem duhu v Semiču. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Posavje

ZAHVALA

Prazen dom je in dvorišče,
zaman oko te naše išče.
Odšel od nas si potihoma,
praznino v srcih pustil si nenadoma.

2. septembra smo se na cerkljanskem pokopališču še zadnjič poslovili od našega očeta

VINKA PETELINA

 s Črešnjic pri Cerkljah.

Radi bi se zahvalili vsem sorodnikom, sosedom, prijateljem in znancem, ki ste nam v težkih trenutkih stali ob strani, nas tolažili, prinašali vence, cvetje, sveče, darovali za svete maše in očeta v tako velikem številu pospremili k večnemu počitku. Posebna hvala dr. Cesarčevi in dr. Jagićevi za zdravljenje, patronažni službi, g. Milanu Haraloviču za obiske na domu, pogrebni službi Žičkar in gospodu župniku iz Cerkelj za lepo opravljen obred, pevcem za občuteno zapete pesmi, nosilcema praporja in križa ter g. Cvetu za ganljive besede slovesa. Vsem in vsakomur, ki ga nismo imenovali, iskrena hvala.

Žalujoči: žena Ivanka, sin Darko in hčerka Justina z družino

ZAHVALA

Ob boleči izgubi našega dragega moža, očeta, dedka, tasta, brata, botra in dobrega soseda

ANTONA BLAŽEVIČA

iz Gabrja pri Dobovi 28

se zahvaljujemo vsem sorodnikom, sosedom, prijateljem in znancem. Še posebej se zahvaljujemo gospodu župniku Mateju za lepo opravljen obred, gospodu Branku Bogoviču za poslovilne besede, pihalnemu orkestru Loče za zaigrane žalostinke, nosilcem križev in praporjev, pogrebni službi Žičkar za organizacijo pogreba, medicinskemu osebju Splošne bolnišnice Brežice - internega oddelka za lajšanje bolečin v zadnjih trenutkih njegovega življenja, Anicinim sodelavcem ter gasilcem PGD Gabrje pri Dobovi in sosednjim društvom za udeležbo na pogrebu. Zahvaljujemo se tudi vsem ostalim, ki vas nismo posebej omenili, pa ste nam kakorkoli pomagali.

Žalujoči: vsi njegovi

ZAHVALA

Tako tiho, kot si živel,
si tudi od nas odšel.

Ob izgubi našega sina in brata

ANTONA BUDIČA

iz Podgračenega

se iskreno zahvaljujeva osebju Splošne bolnišnice Brežice, socialni službi Brežice, posebej gospe Sonji, za pomoč na domu, gospodu Jožetu Packu za lepo opravljen obred, organistu Ignacu Slakonji za zapete pesmi pri sveti maši, pogrebni službi Žičkar, vaščanom, sorodnikom in prijateljem za izrečene besede sožalja, darovane sveče, svete maše in denarno pomoč. Še posebej hvala družinama Budič iz Podgračenega in gostilni Budič za gostinske usluge.

Žalujoča: mama Olga in brat Vlado

Sporočamo žalostno vest, da je v 90. letu starosti umrla

TEREZIJA JAZBEC

iz Brezovske Gore, nazadnje oskrbovanka Doma starejših občanov Krško.

Pogreb z mašo bo v ponedeljek, 22. septembra, ob 16. uri na pokopališču v Leskovcu pri Krškem. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci sveče in cvetje hvaležno odklanjajo v korist župnijske cerkve Leskovec pri Krškem.

Arhiv rubrike Osmrtnice in zahvale ›

Osmrtnice na Dolenjskilist.si ›

Radijske osmrtnice in zahvale ›