Osmrtnice

Dolenjska

Bela krajina

Sporočamo žalostno vest, da je v 68. letu starosti umrla

NADA ROŽMAN

iz Rima 24 pri Adlešičih.

Pogreb bo v ponedeljek, 23. januarja, ob 14. uri na pokopališču v Adlešičih. Na dan pogreba bo od 10. ure dalje ležala v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 94. letu starosti umrla

ANA RUPČIČ,

rojena Bahor,

iz Črnomlja, Partizanska pot 7.

Pogreb bo v ponedeljek, 23. januarja, ob 14. uri na pokopališču v Vojni vasi. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji drugi mrliški vežici.

Posavje

V SPOMIN

22. januarja mineva eno leto, odkar nas je zapustil dragi atek, stari ata, tast in stric

ŠTEFAN PINTARIČ

z Vidove poti na Bizeljskem.

Iskrena hvala vsem, ki postojite ob njegovem grobu in ga ohranjate v lepem spominu.

Žalujoči: vsi njegovi

ZAHVALA

Ob boleči izgubi naše drage

LJUDMILE PŠENIČNIK

z Bojsnega

se iskreno zahvaljujemo vsem sorodnikom, sosedom, prijateljem in znancem za izrečeno sožalje, podarjeno cvetje in sveče, denarno pomoč ter svete maše. Posebno zahvalo smo dolžni osebju dializnega centra Leskovec in bolnišnice Brežice, kjer ste naši mami lajšali bolečine. Hvala župniku, gospodu Vladu Leskovarju za opravljen poslovilni obred, govorniku Ivanu Ureku za izrečene besede ob grobu, trobilnemu kvartetu Kapele, praporščakoma Društva izgnancev Globoko, Društvu upokojencev Dobova – Kapele, pogrebni službi Žičkar, gostilni Kocjan za pogostitev in Jerici Harapin za nesebično pomoč. Hvala tudi vam, ki vas nismo imenovali, a ste našo mamo spoštovali in ji z obiski krajšali bolečine ter jo pospremili na njeni zadnji poti.

S hvaležnostjo: sin Franc z družino

Sporočamo žalostno vest, da je v 69. letu starosti umrl

MIHAEL ZEME

iz Sevnice.

Pogreb bo v sredo, 25. januarja, ob 15. uri na pokopališču v Sevnici. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 70. letu starosti umrl

ALOJZ AGNIČ

iz Brežic, Slomškova ulica 7.

Pogreb v ožjem družinskem krogu bo v petek, 27. januarja, ob 14. uri na pokopališču v Brežicah. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci sveče in cvetje hvaležno odklanjajo.

Sporočamo žalostno vest, da je v 53. letu starosti umrl

BORUT ŠRIBAR

iz Vrhulj 8c pri Krškem.

Pogreb bo v ponedeljek, 23. januarja, ob 13. uri na pokopališču na ljubljanskih Žalah. Žara bo na dan pogreba od 8. ure dalje v tamkajšnji prvi mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 103. letu starosti umrla

TEREZIJA SUBAN

s Stankovega.

Pogreb bo v ponedeljek, 23. januarja, ob 15.30 uri na pokopališču na Velikih Malencah. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Arhiv rubrike Osmrtnice in zahvale ›

Osmrtnice na Dolenjskilist.si ›

Radijske osmrtnice in zahvale ›