Osmrtnice

Dolenjska

Bela krajina

Sporočamo žalostno vest, da je v 70. letu starosti umrl

STJEPAN MIHALIĆ

iz Metlike, CBE 100.

Pogreb bo v četrtek, 11. februarja, ob 15. uri na pokopališču pri Svetem Roku v Metliki. Od srede, 10. februarja, bo od 18. ure dalje ležal v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje hvaležno odklanjajo.

Sporočamo žalostno vest, da je v 80. letu starosti umrl

VALENTIN MIRTIČ

iz Črnomlja, Trdinova ulica 4.

Pogreb bo v sredo, 10. februarja, ob 14.30 uri na pokopališču v Vojni vasi. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji drugi mrliški vežici.

Posavje

Sporočamo žalostno vest, da je v 84. letu starosti umrla

REZIKA KOLAN

iz Volčjega 16 pri Sromljah.

Pogreb bo v sredo, 10. februarja, ob 15.30 uri na pokopališču na Sromljah. Na dan pogreba od 9. ure dalje ležala v tamkajšnji mrliški vežici. Maša zadušnica bo uro pred pogrebom v cerkvi na Sromljah.

Sporočamo žalostno vest, da je v 79. letu starosti umrl

FRANC PILTAVER

iz Krške vasi 86b.

Pogreb bo v četrtek, 11. februarja, ob 15.30 uri na pokopališču v Velikih Malencah. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci sveče in cvetje hvaležno odklanjajo.

Sporočamo žalostno vest, da je v 52. letu starosti umrl

BRANE MEŠIČEK

iz Dovškega.

Pogreb bo v sredo, 10. februarja ob 16. uri na pokopališču v Dovškem. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje hvaležno odklanjajo.

ZAHVALA

Zapustil nas je dragi mož, oče in dedek, brat in stric ter bratranec

JANEZ MAVSAR

iz Dečnega sela.

Hvala vsem, ki ste nam izrekli sožalje, darovali sveče in denarno pomoč ter nam stali ob strani ob teh težkih trenutkih. Posebna zahvala patronažni sestri Teji za obiske na domu, družinam Cerjak, Krošelj in Ivačič, govorniku g. Jožetu Žagarju, g. Žičkarju za pogrebne storitve, g. župniku, praporščakom, pevcem, trobentaču za zaigrano Tišino in Okrepčevalnici Štritof. Vsem sorodnikom in znancem ter vsem, ki vas nismo posebej imenovali in ste se prišli poklonit njegovem spominu ter ga pospremili na njegovi zadnji poti, iskrena hvala.

Žalujoči: vsi njegovi

ZAHVALA

Ob izgubi

JOŽETA BANA st.

iz Pečic 19

se iskreno zahvaljujemo vsem sorodnikom, sosedom, prijateljem in znancem za izrečeno sožalje, podarjeno cvetje, sveče, svete maše in denarno pomoč. Hvala nosilcem prapora in križa, govorniku za izrečene besede slovesa, gospodu župniku za pogrebni obred, pevcem, rogistom, Lovski družini Podsreda za opravljen pogreb z lovskimi častmi ter pogrebni službi Žičkar. Iskrena hvala vsem, ki vas nismo posebej imenovali, a ste nam stali ob strani v težkih trenutkih.

Žalujoči: vsi njegovi

ZAHVALA

Kje si ljuba mati ti, kje so roke zlate tvoje, ki skrbele so za nas.
Prazen dom je, vrt, dvorišče, zaman oko te naše išče.
Ni te več, odšla si proč, proč v dolgo noč.
Usahnile življenjske so ti moči, sedaj srce boli in duša trpi.

26. januarja smo se poslovili od naše drage mame, stare mame, babice in prababice

EME RAČIČ

iz vasi Brege.

Iskrena hvala vsem sorodnikom, sosedom in znancem, ki ste nam v trenutkih žalosti izrekli sožalja, darovali cvetje, sveče in sveto mašo. Zahvalo izrekamo gospodu župniku, osebni zdravnici, urgentni in patronažni službi Krško, Splošni bolnišnici Brežice, pevcem in pogrebni službi Žičkar in vsem ostalim, ki jih nismo imenovali.

Žalujoči: vsi njeni

Sporočamo žalostno vest, da je v 87. letu starosti umrla

MARIJA ANTONČIČ

iz Globokega 16.

Pogreb bo v četrtek, 11. februarja, ob 15. 30 uri na pokopališču v Pišecah. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci sveče in cvetje hvaležno odklanjajo.

Sporočamo žalostno vest, da je v 79. letu starosti umrl

AVGUST BAHČ,

upokojenec Tovarne pohištva Brežice,

iz Brežic, Gregorčičeva 9.

Pogreb bo v četrtek, 11. februarja, ob 16. uri na pokopališču v Brežicah. Žara bo od srede, 10. februarja, od 16. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje hvaležno odklanjajo.

Arhiv rubrike Osmrtnice in zahvale ›

Osmrtnice na Dolenjskilist.si ›

Radijske osmrtnice in zahvale ›