Osmrtnice

Dolenjska

Sporočamo žalostno vest, da je v 83. letu starosti umrl

METOD KRVINA

iz Šentjerneja, Prvomajska cesta 4.

Pogreb bo v ponedeljek, 31. avgusta, ob 16. uri na pokopališču v Šentjerneju. Žara bo na dan pogreba od 9. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 74. letu starosti umrl

IVAN MELEH

s Sel 80 pri Dolenjskih Toplicah.

Pogreb bo v soboto, 29. avgusta, ob 15. uri na pokopališču v Vavti vasi. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Bela krajina

Sporočamo žalostno vest, da je v 78. letu starosti umrla

KATICA DRAGOVAN

z Dolnje Lokvice 4a pri Metliki.

Pogreb bo v soboto, 29. avgusta, ob 16. uri na pokopališču v Rosalnicah Pri treh farah. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 75. letu starosti umrla

ANTONIJA GOLOBIČ

z Gradnika pri Semiču.

Pogreb bo v soboto, 29. avgusta, ob 15. uri na pokopališču na Gradniku. Žara bo od petka, 28. avgusta, od 19. ure dalje v domači hiši.

Posavje

ZAHVALA

Ni te več na dvorišču, ne v hiši,
nič več glas se tvoj ne sliši,
če lučko na grobu upihnil bo vihar,
v naših srcih je ne bo nikdar.

Ob boleči izgubi našega dragega moža, očeta

MIHAELA VARLECA

iz Blatnega 3

se iskreno zahvaljujemo vsem za izrečena sožalja, darovano cvetje, sveče, svete maše, denarno in ostalo pomoč. Hvala župnikoma g. Janezu Kozincu in g. Francu Rataju za ganljiv obred na zadnji poti našega moža in očeta. Hvala zastavonoši, nosilcu križa, ključarjem za zvonenje, skupini M.J.A.V. za zapete pesmi in gospodu Arhu za zaigrano Tišino. Hvala tudi g. Stanetu Preskarju za ganljive besede slovesa. Iskreno se zahvaljujemo kolektivom Terme Paradiso Dobova, Terme Čatež kamp – sindikat GIT in VTS - Krško. Hvala tudi pogrebni službi Žičkar in gostilni Kocjan. Posebej gre zahvala družinama Žokalj in Dušič ter vsem sorodnikom, prijateljem in znancem, ki ste nam nesebično pomagali in nam ob teh težkih trenutkih stali ob strani. Še enkrat iskrena, iskrena hvala vsem.

Žalujoči: vsi njegovi

ZAHVALA

Zemlja si je vzela, kar je njeno.
A kar ni njeno, nam ne more vzeti.
In to, kar je neskončno dragoceno,
je večno in nikdar ne more umreti.

Ob izgubi naše mamice

DANICE CIRNSKI

s Cirnika

se iskreno zahvaljujemo vsem, ki ste nam stali ob strani in nam pomagali v teh težkih trenutkih. Hvala vsem, ki ste darovali sveče, cvetje, za svete maše in za denarno pomoč in vsem, ki ste jo z nami še zadnjič pospremili na njeni zadnji poti. Zahvaljujemo se pogrebni službi Žičkar, gospodu župniku Janezu Zdešarju in Slavčkom. Iskrena hvala vsem sorodnikom, prijateljem in sosedom, sodelavcem OMV-ja, sodelavcem Kovisa za sveče, cvetje in denarno pomoč, hvala številnim maminim sodelavcem Term Čatež, ki ste se še zadnjič poslovili od nje. Še posebej pa hvala za vse Tanji in vsej družini Bizjak, družini Turšič ter Marjanki in Ivanu Zofič. Hvala vsem, ki vas nismo posebej omenili, za vsak stisk roke, objem in vse besede tolažbe. Hvala vam.

Žalujoči: njeni otroci in ostalo sorodstvo

Sporočamo žalostno vest, da je v 92. letu starosti umrla

MARA PIRC,

rojena Šetina,

iz Sevnice.

Pogreb bo v ponedeljek, 31. avgusta, ob 15. uri na pokopališču v Sevnici. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 82. letu starosti umrl

DRAGO ŽOKALJ

iz Slovenske vasi.

Pogreb bo v torek, 1. septembra, ob 16. uri na pokopališču Marije Magdalene na Jesenicah na Dolenjskem. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 88. letu starosti umrla

BERNARDKA BALON

iz Pišec 83.

Pogreb bo v soboto, 29. avgusta, ob 14. uri na pokopališču v Pišecah. Žara bo na dan pogreba od 9. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Arhiv rubrike Osmrtnice in zahvale ›

Osmrtnice na Dolenjskilist.si ›

Radijske osmrtnice in zahvale ›