Osmrtnice

Dolenjska

Sporočamo žalostno vest, da je v 80. letu starosti umrl

STANISLAV LAH

iz Dolenjega Maharovca 31 pri Šentjerneju.

Pogreb bo v soboto, 18. novembra, ob 15. uri na pokopališču v Gradišču. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Bela krajina

Sporočamo žalostno vest, da je v 88. letu starosti umrla

MARIJA PRIMOŽIČ,

rojena Dajčman, Lipcova mama,

s Stare Gore v Semiču.

Pogreb bo v četrtek, 23. novembra, ob 15. uri na pokopališču Pri svetem duhu v Semiču. Žara bo na dan pogreba od 9. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Posavje

ZAHVALA

Ob boleči izgubi dragega brata, strica, svaka in prijatelja

VIKTORJA ŽIBERTA

iz Gorenjih Skopic

se zahvaljujemo vsem za izrečena sožalja, darovane sveče in svete maše. Hvala župniku za lepo opravljen obred, pogrebni službi Žičkar za opravljene storitve in cvetje ter pevcem za lepo zapete žalostinke. Hvala tudi vsem ostalim, ki vas v zahvali nismo posebej imenovali, pa ste nam kakorkoli pomagali ter vsem, ki ste ga pospremili na njegovi zadnji poti na pokopališče Cerklje ob Krki.

Žalujoči: vsi njegovi

ZAHVALA

Ne jočite ob mojem grobu,
privoščite mi večni mir,
izčrpala sem svoje moči,
zaprla trudne sem oči.

Ob izgubi naše drage mame

NADE KROŠELJ

iz Vrhja pri Kapelah

se iskreno zahvaljujemo sorodnikom, sosedom, prijateljem in znancem za izrečena sožalja in stisk rok, za podarjene sveče, cvetje in denarno pomoč. Zahvaljujemo se gospem Jožici Koritnik, Mariji Rupar in Simoni Krošelj za pomoč v vežici, internemu oddelku bolnišnice Brežice, g. župniku za lepo opravljen obred, g. Žičkarju za pogrebne storitve, g. Arhu in njegovemu kvartetu za zaigrane pesmi, nosilcem praporjev in križa ter vsem, ki ste nam kakorkoli pomagali in nam v težkih trenutkih stali ob strani, pa vas nismo posebej imenovali. Ohranite jo v lepem spominu.

Žalujoči: sin Jože z ženo ter vnuka Damjan in Roman z družinama

ZAHVALA

Ob boleči izgubi našega dragega očeta, brata in strica

NIKOLAJA PERCA

se iskreno zahvaljujemo vsem sorodnikom, sosedom, prijateljem in znancem za izrečeno pisno in ustno sožalje, podarjene sveče in darovane svete maše. Zahvala gospodu župniku za lepo opravljen obred, pogrebni službi Komunale Sevnica za organizacijo pogreba, pevcem za zapete žalostinke in izvajalcu Tišine. Vsem še enkrat najlepša hvala. Hvala tudi vsem tistim, ki vas nismo posebej imenovali.

Žalujoči: vsi njegovi

Sporočamo žalostno vest, da je v 68. letu starosti umrla

MARIJA MIMICA NOVOSEL,

rojena Lončarič,

iz Brezja pri Veliki Dolini 1b.

Pogreb bo v sredo, 22. novembra, ob 15. uri na pokopališču Pri svetem Jakobu na Ponikvah. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 64. letu starosti umrl

DARKO ROJINA - DARE

iz Krškega.

Pogreb bo v soboto, 18. novembra, ob 15. uri na pokopališču v Krškem. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 77. letu starosti umrl

MARTIN NOVOSELC

iz Brezine 58 pri Brežicah.

Pogreb v ožjem družinskem krogu bo v nedeljo, 19. novembra, ob 15. uri na pokopališču v Brežicah. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

ZAHVALA

Solze žalosti nas vlažijo
a spomin naj ne zbledi.
Vsi, ki v večnosti živijo,
na svetu puščajo sledi.

Ob boleči izgubi naše predrage

VERONIKE HOSTNIK

iz Gaja pri Veliki Dolini

se iz srca zahvaljujemo vsem, ki ste bili z nami v najtežjih trenutkih in jo pospremili na njeni zadnji poti. Hvala vsem za izrečena sožalja, podarjene sveče, cvetje in denarno pomoč. Hvala Mihu Bercetu za molitev, gospodu župniku Janezu Zdešarju za lepo opravljen obred, cvetličarni Žičkar, nosilcema prapora. Hvala Sandiju Šumlaju za ganljive besede slovesa, moškemu pevskemu zboru Slavček za čutno zapete pesmi, trobentaču in kmetiji Vimpolšek. Hvala vsem, ki vas nismo posebej imenovali, pa ste nam v teh težkih trenutkih stali ob strani in našo pokojno pospremili k njenemu večnemu počitku.

Žalujoči vsi njeni

Arhiv rubrike Osmrtnice in zahvale ›

Osmrtnice na Dolenjskilist.si ›

Radijske osmrtnice in zahvale ›