MasterChefova Zala: Sem glasna in polna energije

28.5.2023 | 16:45

MasterChefova Zala: Sem glasna in polna energije
MasterChefova Zala: Sem glasna in polna energije
MasterChefova Zala: Sem glasna in polna energije

Zala Pungeršič, študentka iz Šmarjeških Toplic, je tekmovalka, ki to sezono šova MasterChef najbolj uživa v slavni kuhinji.

Zala se je v minulem tednu znova odlično odrezala, zaradi česar je med prvimi zasedla mesto častitljivih top 5 tekmovalcev kuharskega tekmovanja MasterChef. Kot pravi, v televizijski kulinarični pustolovščini zelo uživa, še posebej pa je vesela, ker je vseskozi ohranila svojo pristnost.

»Taka čustva in občutke ti lahko vzbudi samo Masterchef kuhinja - v kateri sem se do zdaj že dodobra sprostila in v njej res neverjetno uživam. Verjetno ste me že kar dobro spoznali - glasna, polna energije in vedno pripravljena na nove izzive. In še naprej ostajam zvesta temu, ker taka pač sem.Gremo naprej - iz tedna v teden,« je strnila misli v zapis na družbenem omrežju Zala, ki rada sebe in druge navdahne z mislijo, da ljudje zmoremo več, kot si dovolimo verjeti.

Zala je zaradi svojega specifičnega glasu na spletu deležna kar nekaj sovražnega govora, a verjamemo, da sta njena glava in srce tako opolnomočena s pravimi vrednotami, da ji površno mnenje neznancev ne kvari vere vase.

»Sem optimistka, ki na življenje, včasih malo naivno, vedno glede s svetle strani. Gotovo nisem ena tistih, ki ima natančno določene cilje, večkrat se preprosto prepustim toku in plavam, kamor me nese. Vsako priložnost, ki mi je dana izkoristim – večkrat tudi brez premisleka. Ni me strah izzivov in novih preizkušenj. Iznajdljiva in prilagodljiva v vsakem okolju in v vsaki situaciji. Tisti žar v očeh mi dajejo ljudje, s katerimi se obdajam – njihove zgodbe in kultura. Vedno sem rada v dobri družbi, kjer me poznajo kot energično, empatično, zgovorno in vedno lačno.«

V. M.
Foto: Pop tv

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava