Šolsko tekmovanje v kegljanju

15.3.2023 | 09:35

Šolsko tekmovanje v kegljanju
Šolsko tekmovanje v kegljanju
Šolsko tekmovanje v kegljanju

V Kegljaškem društvu Vodnjak se zavedamo pomena dela z mladimi. Zato vsako leto organiziramo različne oblike popularizacije kegljanja za osnovnošolce in dijake. Trenutno izvajamo projekt »Osnovnošolsko in srdnješolsko tekmovanje v kegljanju«. Tekmovanje poteka ob sredah dopoldne, pričeli pa smo 8.3.2023. Zaenkrat so prijavljeni dečki in deklice iz štirih osnovnih šol, in sicer Center, Grm, Šmarjeta in Šmihel ter dijaki in dijakinje Kmetijske šole in biotehniške gimnazije Novo mesto.

Seveda se lahko dogovorimo tudi za kakšen drug termin. Prijave so še vedno možne. Zainteresirani lahko pokličejo Jerman Tineta (064/105-440) ali pa pišejo na e-naslove: baroncek@gmail.com ; info@kegljanje.com ; kd-vodnjak@kegljanje.com

Več si lahko preberete na spletni strani KD Vodnjak oziroma na na naslednjih povezavah: Šolsko tekmovanje v kegljanju in stran, kjer vodimo šolsko tekmovanje.

Ob tem naj navedemo še to, da v KD Vodnjak sestavljamo žensko ekipo v starosti 12 do 20 let, ki bo nastopala na območnih tekmovanjih, v državni ligi in na državnih prvenstvih.

Kegljaško društvo Vodnjak

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava