Martin Golob: Na spletni prižnici

22.1.2023 | 11:40

Martin Golob: Na spletni prižnici<strong></strong>

V ponedeljek, 30. januarja 2023, ob 19:00 vabljeni v Kulturni dom Trebnje na predstavitev knjige Na spletni prižnici. Gostili bomo najbolj priljubljenega katoliškega duhovnika v Sloveniji in vlogerja Martina Goloba in avtorja knjige, o Martinovih mislih in razlagah, Lojza Grčmana.

»Martin Golob je katoliški duhovnik mlajše generacije, ki tudi prek spleta preprosto in prisrčno nagovarja številne sledilce ter prinaša veselo oznanilo v živahen medijski svet,« pravi delček njegovega življenjepisa na spletni strani založbe Družina. Širši in še bolj širši javnosti je postal znan v času prvega vala epidemije, ko je omogočil drive-in žegenj velikonočnih košar. Po vseh vlogih, nastopih na televizijah in intervjujih je bila knjiga edini logični korak naprej. In tako je tu knjiga, ki jo je po številnih pogovorih z njim napisal Lojze Grčman.

Na spletni prižnici je knjiga, ki jo je vera potrebovala. Zakaj? Ker že dolgo ni bilo nekoga, ki bi vero predstavljal na dostopen in resničen način. Knjige širijo obzorja. Na spletni prižnici nam predstavi iskren, resničen in kristalno jasen vpogled v življenje duhovnika, kar ustvari velik razlog za to, da je knjiga tako velika uspešnica.

Več pa izveste na pogovornem večeru, ki ga bo vodila Simona Lužar.

Vabljeni. Vstop prost.

Knjižnica Pavla Golie

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava