DL: Patrikove sanje v sloviti Allianz Areni

8.1.2023 | 11:40

DL: Patrikove sanje v sloviti Allianz Areni

Patrik Zakrajšek iz Dolenjih Ponikev pri Trebnjem si je med jesenskimi počitnicami ogledal zadnjo tekmo Lige prvakov v skupini C med Bayernom iz Münchna in milanskim Interjem. Pot v slovito Allianz Areno si je prislužil v nagradni igri NLB MasterCard in bil presrečen. Kot zagrizen član mlajše selekcije Nogometnega kluba Trebnje je v Nemčijo ponosno odšel v klubskem dresu in opremi. Bil je namreč med tistimi srečnimi mladimi nogometaši iz Slovenije, ki so na igrišče pospremili zvezdnike svetovnega formata, seveda v uradni opremi UEFE, ki jo je lahko obdržal za spomin na ta dan. Patrik ni pozabil niti na soigralce v klubu, ki jih je na prvem treningu obdaril z lizikami ekipe Bayerna, sam pa je bogatejši za dres tega münchenskega moštva s številko 17, ki jo nosi »njegov« Mané.

»Prvič sem bil na takšni tekmi. Stadion je zelo velik, navijačev je bilo ogromno, njihovo navijanje pa zelo glasno. Najbolj sem bil vesel, da sem osebno videl Manéja, ki ga obožujem. Ja, uresničile so se mi sanje,« je tretješolec iz Podružnične šole Dolenja Nemška vas povedal za našo rubriko.

Zdaj bo s še večjim veseljem hodil na treninge in še bolj zavzeto spremljal nogomet, saj upa, da bo nekoč tudi sam tekal po takšnih zvezdniških zelenicah.

Članek je bil objavljen v 46. številki Dolenjskega lista 17. novembra 2022

R. M.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava