Osem pravil za pot v srečno novo leto 2023!

31.12.2022 | 16:00

Srečno pot v novo leto! (ps)

Srečno pot v novo leto! (ps)

V novoletni noči je okrog nas veliko pozitivne energije in če smo tudi sami pozitivno naravnani, nam nič ne more do živega. Kljub temu pa obstaja nekaj pravil za to, da prenesemo pozitivno energijo v novo leto in ga tako tlakujemo z ljubeznijo in s srečo.

Prvo pravilo je vezano na čustvene odnose z ljubljenimi ljudmi. Če svojim najdražjim, najbližjim osebam ne zaželimo sreče, nas to lahko oddalji od njih v novem letu.

Za večino od nas je zelo pomembna tudi finančna varnost in drugo novoletno pravilo pravi, da si 31. decembra in 1. januarja ne sposojajmo denarja od nikogar, saj tak začetek leta nakazuje na novih dvanajst mesecev materialnih težav.  

Tretje pravilo: ničesar ne nosite iz hiše 1. januarja. Morda se lahko kaj odnese, če se je prej nekaj prineslo, a najbolje je, da se ne odnaša nič, niti preproge ni treba stepati prvega novoletnega dne.

Če je le mogoče, preživite prvi novoletni dan v brezdelju, pravi četrto pravilo. Če že morate kaj postoriti v zvezi s poslom, naj bo to le kakšna malenkost in storite to umirjeno. Prevelika delovna vnema 1. januarja, predvsem pa začetek novih aktivnosti na ta dan, ne prinese napredka. Tudi domača opravila naj počakajo na kakšen drugi dan, če je le mogoče, se izognite celo pranju posode.

Ne samo za novo leto, vsak dan imejmo v sebi vero, da smo vredni in da zaslužimo izobilje ljubezni, sreče, zdravja, lepote, nežnosti, pa tudi denarja oziroma materialnega bogastva.

Po petem pravilu je slab znak, če se v novoletni noči kaj razbije ali zlomi. 

Šesto novoletno pravilo: naredite vse, da boste dobro razpoloženi, kajti čustva, ki vas prežemajo 1. januarja, bodo v vas kraljevala skozi celo leto.

Na sedmo pravilo pa nimamo nobenega vpliva, pa vendar vam ga izdamo: če vetra na novoletni dan ni ali če piha z juga, to pomeni, da bo novo leto v znamenju izobilja. V nasprotnem primeru se bomo za obilje pač morali sami malo bolj potruditi. Vera v to, da nam pripada vse najlepše, je namreč osmo pravilo, ki premaga vsa ostala pravila, če se ga le držimo.

N. K.; Svet24

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava