Lepe, tople, srčne praznike vsem vam iz Pišec

24.12.2022 | 10:40

Lepe, tople, srčne praznike vsem vam iz Pišec
Lepe, tople, srčne praznike vsem vam iz Pišec
Lepe, tople, srčne praznike vsem vam iz Pišec

V petek, 23. 12., smo vsi, ki se vsak dan družimo na OŠ Maksa Pleteršnika Pišece in v vrtcu, skupaj preživeli eno lepo, veselje polno dopoldne. Odločili smo se, da se najprej zberemo skupaj pri malici, nato pa smo se preselili v telovadnico, kjer je potekala prireditev. Naša voditelja Jan in Kaja sta nas popeljala v svet glasbe, pesmi, igre, plesa … Nismo pa pozabili obeležiti praznika (26. december) in zapeti himne.

Pred odhodom na počitnice smo nekaj časa preživeli v druženju s sošolci in razredniki. Obiskal pa nas je tudi čisto pravi Božičkov pomočnik. Ne zgodi se pogosto, da tudi učitelji prejmejo skrivna darilca.

Ob koncu nas je vse pozdravila še gospa ravnateljica Nuška Ogorevc in nam vsem zaželela nepozabne počitnice, hkrati pa poudarila, da v teh dneh ne pričakujmo le materialnih daril pod smrečico, kajti veliko topline v srcih ljudi pričarajo nasmehi, objemi, stiski rok, dobra dela …

Naj bo v teh prazničnih dneh toplo pri srcu tudi vsem vam. Vse to vam želi novinarska ekipa OŠ Maksa Pleteršnika Pišece.

Foto: Nej Bizjan in Tian Ogorevc

Galerija

_zzpisece (1)
_zzpisece (2)
_zzpisece (3)
_zzpisece (4)
_zzpisece (5)
_zzpisece (6)
_zzpisece (7)
_zzpisece (8)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava