VIDEO: Marko Vozelj po 14 letih spet s Čuki

19.11.2022 | 17:30

Marko Vozelj in Jože potrebuješ po 14 letih spet skupaj v televizijski oddaji,                                                         V petek zvečer

Marko Vozelj in Jože potrebuješ po 14 letih spet skupaj v televizijski oddaji, V petek zvečer

Veselje za vse oboževalce. Marko Vozelj se je včeraj spet pridružil svojim nekdanjim glasbenim kolegom in na odru zapel ob boku Jožeta Potrebuješa.

Marko Vozelj in Jože Potrebuješ sta se spoznala na služenju vojaškega roka, kjer ju je združila ravno ljubezen do glasbe. Skupno ljubezen sta realizirala v skupnem projektu Čuki, slovensko glasbeno javnost pa sta skupaj in z drugimi glasbeniki navduševala kar 18 let.

Vse do leta 2008, ko se je Vozelj odločil, da gre na samostojno glasbeno pot in da zapušča udobno gnezdo Čukov. Takrat je rekel, da sliši klic, klic po samostojnosti, ki jo je odlično izkoristil. Njegova kariera se je še naprej strmo vzpenjala. Prav tako pa so svojo kariero po svoji poti več kot uspešno nadaljevali tudi Čuki. 

Redko skupaj

Kljub temu, se Čuki in Marko Vozelj v javnosti le redko pojavijo skupaj. Marko je sicer nastopil na koncertu ob praznovanju 25 let nastopanja. Oboževalci pa so bili še bolj navdušeni, ko sta se Marko in Jože skupaj pojavila v oddaji V petek zvečer. Spregovorila sta tako o začetkih kot glasbenih spominih. Na koncu pa se je Vozelj pridružil aktualni zasedbi Čukov in z njimi tudi zapel venček uspešnic priljubljene skupine.

njena.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava